AcasăStiriSportGalea - Olteanu, și retur, RUTA câștigătoare pentru Sânnicolau Mare în jocul...

Galea – Olteanu, și retur, RUTA câștigătoare pentru Sânnicolau Mare în jocul contra Jimboliei. Momente de remarcat în partea secundă a meciului

Fără antrenorul Nae Căprărescu, plecat de miercuri cu echipa de fotbal a Primăriei Sânnicolau Mare la un turneu în Bușteni, Unirea Sânnicolau Mare și-a respectat statutul de favorită în meciul cu Jimbolia, pe care l-a câștigat cu 2-0. Veniți după o înfrângere la Dumbrăvița, în timp ce elevii lui Ilie Rotariu au bifat o victorie importantă etapa trecută cu Ghiroda, sânmicloșenii au tranșat jocul în prima repriză după golurile juniorului Olteanu și a lui Galea.

Primele 15 minute le-au aparținut oaspeților, care au avut trei ocazii importante. Uzun a greșit în primă fază. Pasa trimisă în spate, către portar, a fost mult prea înceată, Alex Niță fiind aproape să o intercepteze, dacă nu intervenea Sitaru în ultimă instanță. Câteva minute mai târziu, Petrovics a prins un șut de la marginea careului, după o respingere slabă a defensivei uniriste, dar balonul s-a scurs pe lângă poarta amfitrionilor. Cea mai mare ocazie a Jimboliei în jocul de pe Aranca a venit în minutul 15, după un corner, pe care Sicoe, nemarcat, l-a retrimis cu capul alături.

Minutul 33 a fost cel am deschiderii scorului. Galea l-a găsit perfect pe Olteanu în careu, iar acesta nu a ezitat, trimițând balonul în plasă, în urma unei lovituri de cap. Două minute mai târziu rolurile s-au inversat. Olteanu cu assistul, o centrare în spate care l-a găsit pe Galea liber, la finalizare, fără adversari în jur, având timp să-și așeze șutul. 2-0, în cross, în plasa laterală, fără speranțe pentru goalkeeper-ul Radu Daniel.

Galea, un adevărat camarad

După revenirea de la cabine cele mai mari ocazii au fost tot de partea gazdelor. În vârstă de 17 ani, Angelo Olteanu a fost cel mai periculos om de pe teren, ratând o nouă ocazie în minutul 62, scăpat singur cu portarul, ușor lateral dreapta. Printre lucrurile notabile din partea a doua se numără ovațiile primite de veteranul Toma Stoianov în momentul în care a fost trimis la încălzire, dar și când a fost chemat de către responsabilul de pe bancă, Ștefan Balog.

Galea, după ce și-a făcut treaba în joc, a avut grijă și de căpitanul său. Miron și-a pierdut banderola în iarbă, aceasta fiind recuperată de Galea care, ca un adevărat camarad, i-a așezat-o meticulos pe brațul stâng. În momentele în care mai sperau să obțină ceva din jocul de la Sânnicolau Mare, oaspeții de la Jimbolia și-au trimis doi oameni de încredere în spatele porților, pentru a recupera mai repede baloanele. Fără rezultat însă, de vreme ce partida, chiar și după 5 minute de prelungire, a rămas cu același scor stabilit în minutul 35, 2-0.

Unirea Sânnicolau Mare: M. Sitaru – Blaga, Uzun, Miron, Galea – Ovidiu Oancia, Vasilcin – Olteanu, Michi, Cărpinișan – Jivan. Au mai intrat: Galu, Toma Stoianov, Nagy, Bizău. Antrenor: Balog Ștefan.

Marcel Băban Jimbolia: Radu Daniel – Petrovics, Sicoe, Neagu, Ciclovan – Timiș, Achim – Macovei, A. Niță, Hîrdău – Băban. Au mai intrat: Deniz, Palade. Antrenor: Ilie Rotariu

60 de spectatori au asistat la jocul dintre Unirea Sânnicolau Mare și Jimbolia.

Angelo Olteanu a fost omul meciului.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente