ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Galea – Olteanu, și retur, RUTA câștigătoare pentru Sânnicolau Mare în jocul contra Jimboliei. Momente de remarcat în partea secundă a meciului

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Fără antrenorul Nae Căprărescu, plecat de miercuri cu echipa de fotbal a Primăriei Sânnicolau Mare la un turneu în Bușteni, Unirea Sânnicolau Mare și-a respectat statutul de favorită în meciul cu Jimbolia, pe care l-a câștigat cu 2-0. Veniți după o înfrângere la Dumbrăvița, în timp ce elevii lui Ilie Rotariu au bifat o victorie importantă etapa trecută cu Ghiroda, sânmicloșenii au tranșat jocul în prima repriză după golurile juniorului Olteanu și a lui Galea.

Primele 15 minute le-au aparținut oaspeților, care au avut trei ocazii importante. Uzun a greșit în primă fază. Pasa trimisă în spate, către portar, a fost mult prea înceată, Alex Niță fiind aproape să o intercepteze, dacă nu intervenea Sitaru în ultimă instanță. Câteva minute mai târziu, Petrovics a prins un șut de la marginea careului, după o respingere slabă a defensivei uniriste, dar balonul s-a scurs pe lângă poarta amfitrionilor. Cea mai mare ocazie a Jimboliei în jocul de pe Aranca a venit în minutul 15, după un corner, pe care Sicoe, nemarcat, l-a retrimis cu capul alături.

Minutul 33 a fost cel am deschiderii scorului. Galea l-a găsit perfect pe Olteanu în careu, iar acesta nu a ezitat, trimițând balonul în plasă, în urma unei lovituri de cap. Două minute mai târziu rolurile s-au inversat. Olteanu cu assistul, o centrare în spate care l-a găsit pe Galea liber, la finalizare, fără adversari în jur, având timp să-și așeze șutul. 2-0, în cross, în plasa laterală, fără speranțe pentru goalkeeper-ul Radu Daniel.

Galea, un adevărat camarad

După revenirea de la cabine cele mai mari ocazii au fost tot de partea gazdelor. În vârstă de 17 ani, Angelo Olteanu a fost cel mai periculos om de pe teren, ratând o nouă ocazie în minutul 62, scăpat singur cu portarul, ușor lateral dreapta. Printre lucrurile notabile din partea a doua se numără ovațiile primite de veteranul Toma Stoianov în momentul în care a fost trimis la încălzire, dar și când a fost chemat de către responsabilul de pe bancă, Ștefan Balog.

Galea, după ce și-a făcut treaba în joc, a avut grijă și de căpitanul său. Miron și-a pierdut banderola în iarbă, aceasta fiind recuperată de Galea care, ca un adevărat camarad, i-a așezat-o meticulos pe brațul stâng. În momentele în care mai sperau să obțină ceva din jocul de la Sânnicolau Mare, oaspeții de la Jimbolia și-au trimis doi oameni de încredere în spatele porților, pentru a recupera mai repede baloanele. Fără rezultat însă, de vreme ce partida, chiar și după 5 minute de prelungire, a rămas cu același scor stabilit în minutul 35, 2-0.

Unirea Sânnicolau Mare: M. Sitaru – Blaga, Uzun, Miron, Galea – Ovidiu Oancia, Vasilcin – Olteanu, Michi, Cărpinișan – Jivan. Au mai intrat: Galu, Toma Stoianov, Nagy, Bizău. Antrenor: Balog Ștefan.

Marcel Băban Jimbolia: Radu Daniel – Petrovics, Sicoe, Neagu, Ciclovan – Timiș, Achim – Macovei, A. Niță, Hîrdău – Băban. Au mai intrat: Deniz, Palade. Antrenor: Ilie Rotariu

60 de spectatori au asistat la jocul dintre Unirea Sânnicolau Mare și Jimbolia.

Angelo Olteanu a fost omul meciului.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore