ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Etapă SPECTACULOASĂ în „D” Timiș, cu 45 de goluri. ACS Poli II, a doua înfrângere consecutivă, iar Giarmata Vii și Sânnicolau Mare oferă singurul egal al rundei

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Avalanșă de goluri în cea de-a IX-a etapă a Ligii a IV-a, desfășurată pe durata a trei zile, de vineri, 25 septembrie, până duminică, în 27. Balul a fost deschis de către partida dintre Jimbolia și Voința Biled, încheiată cu nu mai puțin de șase goluri. Gazdele au făcut instrucție cu nou-promovata învingătoare în etapa trecută în fața Dumbrăviței, Biled. 5-1 a fost scorul final.

Dintre cele șapte jocuri desfășurate sâmbătă, în două dintre ele s-a marcat nu mai puțin de 8 goluri. La Gătaia, Ripensia i-a învins pe cei de la Progresul cu 5-3. Nanu și Briciu au reușit câte o „dublă” pentru ripensiști, iar Trifu a marcat imediat după pauză. De partea cealaltă, Barburescu, fost jucător al Ripensiei, Stoica și Apru au fost marcatorii celor de la Progresul. La fel s-a întâmplat și la Peciu Nou, unde gazdele au bifat trei puncte importante, învingând-o pe Pobeda cu 5-3.

CS Ghiroda, cu mulți jucători importanți absenți, i-a pricinuit lui ACS Poli II a doua înfrângere la rând, iar evadarea din vârful clasamentului pare că se transformă într-una dusă în doi, între Mașloc, lider momentan, și galben-roșii ripensiști. De altfel, Mașlocul nu a întâmpinat probleme la Făget, scor 4-1 în favoarea primei clasate.

„Cocoșii” au făcut instrucție în propria ogradă cu Avântul Periam, 4-0, pentru ca CFR Timișoara să ofere surpriza etapei, prin victoria de la Murani, în urma căreia a bifat primele 3 puncte din campionat. Singurul egal al etapei s-a înregistrat la Giarmata Vii, acolo unde Lorena a dat piept cu Unirea Sânnicolau Mare. Oaspeții au condus la pauză cu 1-0, dar egalarea a venit in extremis, în partea secundă, scor final 1-1.

Rezultatele complete ale etapei a IX-a:

Vineri, 25 septembrie

17.00 Băban Marcel Jimbolia – Voința Biled 5-1

Sâmbătă, 26 septembrie

11.00 ACS Poli II – CS Ghiroda 1-2

11.00 AS Murani – CFR 1933 Timișoara 0-3

11.00 Progresul Gătaia – FC Ripensia Timișoara 3-5

11.00 AS Peciu Nou – Pobeda Dudeștii Vechi 5-3

17.00 Arsenal Flacăra Făget – Voința Mașloc 1-4

17.00 Dumbrăvița – Timișul Șag 5-0

17.00 Cocoșul Orțișoara – Avântul Periam 4-0

Duminică, 27 septembrie

17.00 Lorena Giarmata Vii – Unirea Sânnicolau Mare 1-1

Clasament: 1. Voința Mașloc, 25 p.; 2. Ripensia Timișoara, 24 p.; 3. ACS Poli II, 19 p.; … 16. Timișul Șag, 6 p.; 17. CFR Timișoara 3 p.; 18. Flacăra Făget 3 p.

 

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore