AcasăStiriSocialMotociclist prins cu 209 km/oră pe drumurile din Timiș

Motociclist prins cu 209 km/oră pe drumurile din Timiș

Circula fără asigurare, cu 209 kilometri la oră, pe drumul ce leagă Timișoara de Jimbolia. Este vorba despre un motociclist, care a fost amendat și s-a ales și cu permisul suspendat.

Motociclistul a fost surprins de aparatul radar în timp ce circula cu 209 de kilometri pe oră, în apropiere de Jimbolia, pe D.N. 59 A, drum pe care limita de viteză este de doar 90 de kilometri la oră. Mai mult, în urma unei verificări, polițiștii timișeni au constatat că motociclistul nu avea nici vehiculul asigurat. Acesta s-a ales cu o amendă, dar și cu permisul suspendat.

„S-a procedat la aplicarea unei sancțiuni contravenționale în valoare de 2500 de lei și suspendarea exercitării dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile. Totodată, ca măsură tehnico – administrativă, polițiștii au reținut permisul de conducere, plăcuțele și certificatul de înmatriculare”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Foto: arhiva

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente