Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportPatrick Pascotă schimbă ”macazul”! Victorie și în ”Naționalul” de viteză dedicat juniorilor

Patrick Pascotă schimbă ”macazul”! Victorie și în ”Naționalul” de viteză dedicat juniorilor

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Mezinul familiei de campioni Pascotă, Patrick, pare că face deja legea și în afara competiției sale preferate, motocros. Puștiul a reuşit să se impună în prima etapă a Campionatului Național de Motociclism Viteză dedicat juniorilor, cursa desfășurându-se pe circuitul Vik Power din Arad. Performanța intervine la numai trei săptămâni după ce puștiul a reușit să obțină aceeași poziție și la prima etapă a Campionatului Național de Motocros.

Patrick s-a impus la casa la care a participat, clasa 50 centimetri cubi, după o cursă în care s-a luptat cu reprezentantul unui alt club timișorean, Babescu Daniel, sportiv legitimat la Taifun Racing.

„Sunt foarte bucuros pentru Patrick şi nu pot decât să îl felicit. A fost o cursă pe care a meritat-o din plin. A fost constant şi a mers tare până în ultima tură. Vom începe pregătirea cu el pentru că urmează o cursă foarte importantă la motocros în Campionatul Naţional, la Valea lui Mihai în judeţul Bihor. Îmi doresc să îl am sportiv în lotul naţional şi pentru asta este nevoie de multă muncă”. a declarat Ionel Pascotă, tatăl lui Patrick.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare