Micuțul-Patrick-Pascotă-locul-1-la-prima-etapă-a-Campionatului-Național-de-Motocros3

11 sportivi s-au aflat la startul primei etape a clasei 50 cmc a Campionatului Național de Motocros dedicat juniorilor. Cu atâția copii pe motociclete, se anunța un spectacol total și așa a și fost! Puștiul Patrick Pascotă, fiul galonatului pilot Ionel Pascotă, deși are doar 7 ani, a plecat în cursă din pole-position. Patrick a ”ținut” plutonul în spatele său pe tot parcursul luptei. Ritmul a fost unul amețitor, însă evoluția, fără greșeală l-a făcut câștigător detașat al competiției.

”Patrick a fost foarte hotărât să câștige, deoarece, pe drum spre Zărnești, repeta într-una că vrea să câștige cursa. Am avut un sentiment deosebit de frumos când l-am văzut pe locul 1, dar și în timpul cursei, văzând că are un avans foarte mare. Mă uitam într-una pe tabela cu numărul de ture rămase până la final”, a declarat Ionel Pascotă. tatăl lui Patrick.

În spatele lui Patrick, care a reprezentat clubul Pascotă Racing Team, la clasa 50 cmc, a sosit Răzvan Teodorescu de la Dementor KTM, în timp ce ultimul loc de pe podiu a fost ocupat de Ioan Chiujdea de la Jitsu Zărnești.

Etapa viitoare a Campionatului Național de Motocros, de la care nu va lipsi Patrick Pascotă, va avea loc la Adâncata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.