Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportObiectiv îndeplinit pe jumătate: doar un loc 1 pentru Moto Extrem Lugoj

Obiectiv îndeplinit pe jumătate: doar un loc 1 pentru Moto Extrem Lugoj

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Sportivii de la Moto Extrem Lugoj şi-au îndeplinit doar pe jumătate obiectivul la Cupa FRM MX de la Buzău. Din păcate, multiplul campion naţional Mihai Stoichescu a reuşit să obţină doar locul al doilea, la clasa MX1 – profesionişti, fiind învins de către rivalul său, bucureşteanul Adi Răduţa. Mihai şi-ar fi dorit enorm victoria, mai ales că pe 2 aprilie îşi serbează ziua de naştere şi împlineşte 27 de ani. “Din păcate, Mihai a pierdut din viteză şi nu mai merge aşa de bine ca în anii trecuţi. A avut probleme de aderenţă şi din cauza pistei care a fost execrabilă, însă el are câteva probleme pe care trebuie să le corectăm până la prima etapă de campionat, din luna mai. Sperăm să şi reuşim!”, a declarat antrenorul Liviu Jigmond.

Surpriza plăcută a fost lugojeanul Vlad Roşu, debutant în competiţiile oficiale de motocros, care a reuşit să domine competiţia de amatori şi să câştige Cupa FRM MX. Sportivul Moto Extrem Lugoj a câştigat la diferenţă mare ambele manşe şi confirmă faptul că ar putea fi revelaţia campionatului, în acest an! “Vlad, chiar dacă este debutant, a demonstrat că are talent şi că se poate bate la titlu chiar din acest an. A scos cam jumătate din timpul pe care l-au scos profesioniştii, ceea ce ne dă încredere că de anul viitor ar putea să concureze alături de ei”, a spus Jigmond.

Antrenorul celor doi piloţi de la Moto Extrem susţine că întrecerea de la Buzău a fost un test important şi că în timpul rămas vor avea mult de muncă. “A venit bine această cupă. Păcat că Mihai nu a reuşit să se impună, însă poate e bine că s-a întâmplat aşa, pentru că în felul acesta ştim ce avem de făcut şi, în luna mai, la prima etapă de campionat o să ne prezentăm mai pregătiţi”, a mai adăugat antrenorul clubului lugojean.

Cupa FRM MX, de la Buzău, nu contează în acumularea punctajului pentru Campionatul Naţional Individual de Motocros. Prima etapă a campionatului va avea loc în perioada 3-4 mai 2014, la Valea lui Mihai, Oradea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Doi scandalagii din Lugoj, cunoscuți de Poliție, recidivează! I-au furat banii și i-au spart telefonul unui bărbat

La nici o lună după ce au provocat un scandal la un botez din...

Ajungem MARI Timis caută voluntari pentru copiii din Lugoj. Dai o mana de ajutor?

Programul educațional ”Ajungem MARI” Timiș caută cel puțin 30 de voluntari care să le...

Pe modelul Timisoara, Lugojul va primi noua autobuze electrice de la MDRAP

Nouă autobuze electrice, 3 stații de încărcare şi 9 stații de încărcare lentă vor...