După ce a smuls un punct important pe terenul celor de la Damila Măciuca, Vali Velcea, antrenorul ACS Poli Timişoara, care a încheiat la egalitate, 0-0, la Dragăşani cu echipa nou-promovata, a declarat că acest rezultat îl mulţumeşte într-o oarecare măsură, iar obiectiv imediat este obţinerea a nouă puncte din următoarele trei partide.

Conştient de faptul că ACS Poli se putea impune în meciul terminat la egalitate, scor 0-0, cu una din surprizele acestui campionat – Damila Măciuca, Valentin Velcea, tehnicianul trupei de pe Bega, a observat şi minusurile elevilor săi, aceştia nereuşind un procentaj bun la capitolul finalizare. „Puteam să şi câştigăm în finalul meciului, Boldea având o şansă mare de gol în minutele de prelungire. Acesta a fost unul dintre meciurile bune de până acum, cu agresivitate şi ritm. Suferim în continuare la capitolul ofensiv, dar e din ce în ce mai bine per total. Sunt mulţumit de rezultat, dar mi-aş dori mai multă responsabilitate la jocurile din deplasare. Încă se vede teama de a dezvolta ce am învăţat” a declarat Velcea la finalul partidei disputate la Drăgăşani.
Antrnorul principal al ACS Poli e mândru de faptul că echipa pe care o pregăteşte este, alături cele două revelaţii – Corona Braşov şi Damila Măciuca – neînvinsă în această ediţie a Ligii a II-a, după şapte, etape, chiar dacă Poli a jucat doar şase meciuri. Velceaa stabilit şi obiectivul echipei pentru următoarea perioadă, acesta dorindu-şi nouă puncte din tot atâtea posibile în următoarele trei meciuri. „Să nu uităm că alături de noi, Corona şi Damila sunt singurele echipe neînvinse. Campionatul e lung, încă nu e adjudecat. Ca obiectiv imediat, îmi doresc să câştigăm următoarele trei meciuri” a adăugat „principalul” timişorenilor, următorii adversari ai acestora fiind Luceafărul Oradea (pe teren propriu), CSM Râmnicu Vîlcea (în deplasare) şi FC Argeş Piteşti (pe Dan Păltinişanu).
Vali nu a uitat să laude şi echipa care i-a făcut atâtea probleme sâmbătă: „Rezultatul este per total unul pozitiv, aş vrea să nu mai ridiculizăm numele unor cluburi uitând de capacitatea lor sportivă şi munca pe care o depun. Damila constituie o echipă bună a ligii a doua” a mai spus Velcea, care în final a vorbit şi despre etapa ce urmează. „Îmi doresc să vină cât mai mulţi susţinători ai echipei noastre la meciul de vineri cu Luceafărul. O victorie ne-ar consolida poziţia în lupta pentru locurile promovabile” a încheiat Velcea.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII