Timişoara termină la egalitate derby-ul podiumului clasamentului seriei Vest a Ligii a II-a. Elevii lui Velcea se întorc cu un punct din confruntarea cu Damila Măciuca, meci disputat sâmbătă, la Dragăşani şi încheiat cu scorul de 0-0, într-un meci ce a contat pentru etapa a şaptea a campionatului.

Etapa a VII-a a Ligii secunde la fotbal a programat, sâmbătă, un adevărat derby, însă numai ţinând cont de poziţia din clasament a celor două echipe ce aveau să se înfrunte. La Drăgăşani, s-au întâlnit Damila Măciuca şi ACS Poli Timişoara, o partidă la finalul căreia, atât nou-promovata Damila cât şi Poli se pot lăuda că rămân neînvinse în actuala ediţie de campionat.
Partida a aînceput cu un plus pentru gazde, aceştia având primele şanse de atac, mai întâi în minutul cinci, prin Popa, iar mai apoi, în minutul 15, prin tânărul Geantă care şutează departe de poarta lui Kirev. Cu aproape 800 de suporteri în tribunele arenei din Drăgăşani, acolo unde-şi dispută meciurile de „acasă” Damila Măciuca, ACS Poli.ripostează abia în minutul 30, când Boldea ratează de puţin poarta lui Botaş, goalkeeper-ul măciucan. Trei minute mai târziu gazdele sunt foarte aproape de a modifica scorul tabelei de marcaj, însă acelaşi Popa nu reuşeşte să trimită cu capul spre poartă lăsată goală de Kirev care a ieşit neinspirat.
Pauza a adus un mic plus în consistenţa jocului alb-negrilor, în schimb, în tribunele stadionului numărul spectatorilor s-a dublat, aceştia ajungând la aproximativ 1.500. Cei ce încească din nou desprinderea sunt tot jucătorii Damilei, prin Voinea, care trage pe lângă poarta bănăţenilor. Poliştii au o perioadă bună de joc, însă nimic concret pe tabela de marcaj, cei din Măciuca ajungând din nou la poarta lui Kirev abia în minutul 78, când acelaşi Voinea a fost blocat în ultimul moment de Petrovic, iar scorul rămânea intact, 0-0. Prelungirile puteau aduce victoria pentru bănăţeni, însă norocul nu a fost de partea lor, Boldea şutând spre vinclul porţii lui Botaş, însă mingea a refuzat să intre în poartă, acţiunea având loc în minutul doi din cele trei de prelungire arătate de la margine.
Au jucat:
Damila Măciuca: Botaş, Săraru, Stoica (c), Posteucă, Lircă (’27, Voinea), Samson, Iordache, Codin, Melcea, Geantă, Popa. Antrenor: Erik Lincar;
ACS Poli Timi;oara: Kirev, Redzepi, Petrovic, Şeroni, Marovic, Goge, Poparadu, Dobricean (’61, Trandu), Bălace, Boldea, Szekely (’75, Boştină). Antrenor: Vali Velcea.
sursa foto: pagina de Facebook F.c. Damila Maciuca SA

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII