Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentBuziaş beneficiază de cel mai nou Club Rotaract. Vezi care este motivul...

Buziaş beneficiază de cel mai nou Club Rotaract. Vezi care este motivul pentru care tinerii au înfiinţat acest club

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Odată cu această chartare, un număr de 16 tineri au aderat la acest ONG animaţi de dorinţa de a face proiecte caritabile, de a pune Buziaşul în valoare, trecând astfel la fapte în beneficiul comunităţii din care provin. Conducerea clubului Rotaract este formată din Alexandru Nica – preşedinte, Diana Hudrea – vicepreşedinte, Enyedy Timeea – secretar şi Claudiu Neag – trezorier.

“Rotary este cea mai mare organizaţie neguvernamentală din lume, cu peste 1.200.000 membri. Rotaract este organizaţia de tineret a Rotary, cu membri cu vârste cuprinse între 18 şi 35 ani. Colaborarea cu rotarienii este unul dintre principalele atuuri pentru serviciul Rotaract în folosul comunităţii, dar şi în dezvoltarea personală şi profesională a acestora. Înfiinţarea acestui club Rotaract, alături de înfiinţarea Interact Buziaş în 2013 şi înfiinţarea Rotary Buziaş în 2005, închide cercul Rotary în Buziaş. Faptul că există un nucleu de tineri de excepţie, dornici de asociere în folosul comunităţii, nu poate decât să ne ofere un licăr de speranţă că, într-o societate unde predomină egoismul, nepăsarea, neimplicarea, mai există semeni dispuşi a investi muncă, timp, efort, bani şi dăruire pentru binele comunităţii”, a declarat Ilie-Lucian Stoinel, preşedinte Rotary Buziaş 2013-2014.

Alături de tinerii proaspăt deveniţi parte a Rotaract s-au aflat Cristian Jurj, responsabil în districtul România-Republica Moldova de înfiinţarea cluburilor Rotaract, şi asistentului de guvernator Costinel Ristache. Ceremonia a fost încheiată cu Balul Caritabil al Primăverii, organizat de Rotaract şi Interact Buziaş la Hotelul Parc din oraş.

Cei care doresc să fie alături de Rotary şi Rotaract o pot face printr-un demers simplu, dar important: direcţionarea a 2% din impozit către Rotary Buziaş prin depunerea formularelor 230 sau 200. Fomularul precompletat poate fi găsit AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Vocea Timișului – cu zâmbetul pe buze și drag de comunitatea în care trăim

Există și o primă întrebare pe care îndrăznim să o punem pe tapet, chiar...

Plantare de stejari si nuci, in parcul din Buzias, de Centenar

Comisariatul Județean Timiș al Gărzii Naţionale de Mediu, va desfăşura, mâine, o acțiune de...

FOTO Stagiu de pregatire cat zece concursuri de judo, la Buzias, in cadrul ”DKMT JUDO CAMP 2018”

Weekendul trecut a avut loc, la Buziaş, cel mai mare stagiu de pregătire de...