Buziaş beneficiază de cel mai nou Club Rotaract. Vezi care este motivul pentru care tinerii au înfiinţat acest club

- Advertisement -

Odată cu această chartare, un număr de 16 tineri au aderat la acest ONG animaţi de dorinţa de a face proiecte caritabile, de a pune Buziaşul în valoare, trecând astfel la fapte în beneficiul comunităţii din care provin. Conducerea clubului Rotaract este formată din Alexandru Nica – preşedinte, Diana Hudrea – vicepreşedinte, Enyedy Timeea – secretar şi Claudiu Neag – trezorier.

“Rotary este cea mai mare organizaţie neguvernamentală din lume, cu peste 1.200.000 membri. Rotaract este organizaţia de tineret a Rotary, cu membri cu vârste cuprinse între 18 şi 35 ani. Colaborarea cu rotarienii este unul dintre principalele atuuri pentru serviciul Rotaract în folosul comunităţii, dar şi în dezvoltarea personală şi profesională a acestora. Înfiinţarea acestui club Rotaract, alături de înfiinţarea Interact Buziaş în 2013 şi înfiinţarea Rotary Buziaş în 2005, închide cercul Rotary în Buziaş. Faptul că există un nucleu de tineri de excepţie, dornici de asociere în folosul comunităţii, nu poate decât să ne ofere un licăr de speranţă că, într-o societate unde predomină egoismul, nepăsarea, neimplicarea, mai există semeni dispuşi a investi muncă, timp, efort, bani şi dăruire pentru binele comunităţii”, a declarat Ilie-Lucian Stoinel, preşedinte Rotary Buziaş 2013-2014.

Alături de tinerii proaspăt deveniţi parte a Rotaract s-au aflat Cristian Jurj, responsabil în districtul România-Republica Moldova de înfiinţarea cluburilor Rotaract, şi asistentului de guvernator Costinel Ristache. Ceremonia a fost încheiată cu Balul Caritabil al Primăverii, organizat de Rotaract şi Interact Buziaş la Hotelul Parc din oraş.

Cei care doresc să fie alături de Rotary şi Rotaract o pot face printr-un demers simplu, dar important: direcţionarea a 2% din impozit către Rotary Buziaş prin depunerea formularelor 230 sau 200. Fomularul precompletat poate fi găsit AICI.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Vocea Timișului – cu zâmbetul pe buze și drag de comunitatea în care trăim

Există și o primă întrebare pe care îndrăznim să...

Plantare de stejari si nuci, in parcul din Buzias, de Centenar

Comisariatul Județean Timiș al Gărzii Naţionale de Mediu, va...

Timișoara, gata să ofere AJUTOR pentru victimele de la București! Când poți dona sânge

Timișorenii sunt așteptați să dea o mână de ajutor...

Din aceeași categorie

Categorii Populare