ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Vocea Timișului – cu zâmbetul pe buze și drag de comunitatea în care trăim

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Există și o primă întrebare pe care îndrăznim să o punem pe tapet, chiar dacă la prima vedere pare retorică: care e diferența dintre un cetățean și un simplu locuitor al Timișului? Răspunsul nu poate fi altul decât implicarea în problemele și nevoile comunității. Consecință dincolo de politică și administrație publică, dincolo de jocurile de culise și departe de interesele de grup.

Da, știm că nu mai este deloc ușor să fii om bun în această lume în care fiecare trage pentru el, în care dacă ești bun ești luat de fraier, în care empatia și sinceritatea sunt privite ca niște ciudățenii și unde orice relaționare necondiționată este interpretată ca fiind una bazată pe un interes ascuns. Trist dar adevărat!

Noi, cei de la Vocea Timișului, în aproape un deceniu de existență, nu am susținut niciodată că suntem cei mai buni! Și nici nu o vom face vreodată! Dar, cu siguranță, închidem cercul unei categorii ultra selecte: a celor foarte puțini pe care, lejer, puteți să-i numărați pe primele degete de la o mână și care, zi de zi, vă pun pe masă adevăratele subiecte cu impact economico-social care vă pot influența viețile și deciziile cotidiene.

Și nu ne-am încordat prea tare pentru că, de fiecare dată, mulțumirile și aprecierile au venit, direct sau indirect, dinspre dumneavoastră: COMUNITATEA! Nu în ultimul rând și nu de puține ori – exemplele sunt cu zecile – instituțiile de forță ale statului român au reacționat prompt, semn că tot ce am așternut ”pe hârtie” a fost corect și a servit ca bază de plecare în diverse anchete penale și administrative. Numai anul acesta, am numărat vreo doisprezece!

Cert e un lucru: Vocea Timișului a fost mereu de partea corectă a baricadei, a păstrat echidistanța, nu s-a implicat în jocuri politice și nici în agende personale. Am fost mereu de partea oamenilor, a comunității și, nu în ultimul rând, a interesului public! Și, în ultimul deceniu, cel puțin pentru noi, n-a fost simplu deloc dar, cu siguranță, a fost frumos și toate eforturile pe care le-am depus, sub o formă sau alta, au fost răsplătite cu vârf și îndesat, de la un simplu ”like” sau ”share” până la mare ”mulțumesc”. Și a fost suficient!

Azi, și noi, cei de la voceatimisului.ro, vrem să vă mulțumim pentru atenția acordată și pentru timpul pe care l-ați petrecut citind articolele noastre de presă. Datorită dumneavoastră, tot azi, suntem una dintre cele mai apreciate publicații din România. Se vede asta din cifre și din analize iar la nivel de top, pe regiunea de vest, suntem în vârful clasamentului. Așadar, un mare ”mulțumesc” merge către dumneavoastră!

Și, după aproape un deceniu de activitate editorială și publicistică, îndrăznim să vrem mai mult! Tocmai pentru că știm că oamenii acestui loc merită un plus de implicare! Și, mai mult decât orice, respect și adevăr! Avem în plan, tocmai datorită problematicilor, mărirea echipei redacționale și creșterea fluxului zilnic de informații. Mai mult, dacă totul decurge conform calculelor și previziunilor, în primăvara anului viitor, dorim să inaugurăm cel mai modern studio de televiziune regional.

Lucrăm deja la grilă și suntem în discuții cu diverși potențiali parteneri pe partea de conținut! Nu pe finanțare pentru că aici fondurile vor fi europene! E limpede că nu putem atinge singuri acest obiectiv căci, la fel ca și acum un deceniu, echipa de lucru e aceeași: formată din trei oameni entuziaști care, dincolo de joburile de zi cu zi, practică meseria de jurnalist ca un hobby, fără niciun soi de remunerație. Pur și simplu din plăcere, uneori ambiție și, nu în ultimul rând, cu încredere în comunitatea bănățeană.

Așa cum știți, niciodată nu am acceptat și nici nu vom accepta niciun soi de publicitate sau advertoriale. Nu pentru ca nu am vrea sa ne (auto)finanțăm ci pentru că știm clar că un astfel de ”ajutor„ ne-ar limita raza de acțiune și, evident, ar interveni (auto)cenzura. Nu e nimic nou! N-avem nici contracte cu Primării, nici cu foste regii de stat, transformate în societăți comerciale, nici cu spitale, ministere sau instituții de învățământ, nici cu entități private și nici nu suntem abonați la mici anunțuri publicitare, nici de la asociații de dezvoltare și nici de la alte entități de stat! Doar NOI cu VOI!

Așa că, în tot acest context de serviciu în interes public, am decis să apelăm la comunitate astfel încât, la finalul fiecărui material de presă, în funcție de dorință și disponibilitate, să puteți face câte o mică donație. Evident, fără nicio obligație! Ci în ideea că orice resursă, fie aceasta cât de mica, poate schimba vieți și poate așeza Timișoara și întreaga regiune, dincolo de discursurile sforăitoare ale politicienilor, acolo unde i-a fost și îi este locul: în Europa!

Cert e că, deși resursele vor fi limitate, un lucru e sigur: laolaltă donațiile capătă forță iar comunitatea devine parte activă a soluției. Pentru că, nu-i așa, orice donație recurentă înseamnă mai multă stabilitate și un impact mai mare în comunitate. Și chiar există principii pentru care merită să te bați și acesta este unul dintre ele: independența editorială în interesul public și general al timișenilor!

Vă invităm să rămâneți, în continuare, alături de voceatimisului.ro, să transformați toată energia negativă acumulată în ceva constructiv. Într-o acțiune! Vă veți simți mai bine, vă garantăm! Faceți primul pas și veți vedea apoi că forța comunității va fi de nestăvilit! Cu siguranță, din acest moment, noi vă vom oferi mult mai mult. Vă mulțumim!

Aveți grijă de voi!

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore