AcasăStiriSuntem ALĂTURI de voi, iar voi sunteți alături de noi și vă...

Suntem ALĂTURI de voi, iar voi sunteți alături de noi și vă MULȚUMIM! Vocea Timișului dovedește, din nou, că ”Împreună ne facem AUZIȚI!”

Deși nu avem decât doi ani și două luni de la lansare, ziarul nostru a devenit deja unul dintre cele mai citite site-uri de știri și informații, nu doar din Timiș, cititori cărora ne adresăm în mod deoasebit, dar ne permitem să facem ”concurență” altor ziare de nivel național.

Apropierea de oamenii simpli și faptul că poveștile, trăirile sau problemele lor devin ”vizibile” cu ajutorul nostru, au făcut cititorii să deschidă zilnic, într-un număr tot mai mare, www.voceatimisului.ro. Un reper important al acestei ”apropieri” a avut loc ieri, luni, 3 noiembrie 2014, când Vocea Timișului a avut ”curajul” să scrie despre protestul de amploare pe care-l pregătesc oamenii de rând atât la nivel național, dar mai ales în Timișoara, la adresa clasei politice, un protest despre care jurnaliștii, atât cei din presa națională cât și din cea locală, se feresc să-l facă public, din motive numai de ei știute !?

Dorim să vă mulțumim din sufletul întregii redacții pentru faptul că sunteți alături de noi, iar în speranța că veți rămâne la fel de mulți și, de ce nu, chiar mai mulți, vă repetăm că dincolo de simpatiile politice ale fiecăruia dintre membrii echipei -diferite!- Vocea Timișului va fi devotat informării corecte și la timp a cititorilor, fără manipularea știrilor, pentru o justă apreciere a vieții politice, economice, sociale locale şi naţionale. Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

”Cireașa de pe tort”, dacă putem s-o numim astfel, este lipsa de apartenență politică a acestui site, motiv pentru care vom prezenta întotdeuna situațiile politice din toate taberele, așa cum sunt ele văzute prin ochii oamenilor simpli, motto-ul nostru rămânând același: ”VOCEA TIMIŞULUI SUNTEŢI VOI ŞI DOAR ÎMPREUNĂ NE FACEM AUZIŢI!”

Ca și date statistice, deși contează mai puțin, ziarul nostru și al vostru on-line a fost accesat ieri, așa cum se poate observa și din imaginile atașate, de peste 72.414 vizitatori unici (record absolut), traficul provenind în proporție de aproape 95% din România, iar datele sunt furnizate de Google Analytics – cel mai real și exact ”numărător” de vizitatori unici, vizite și afișări existent pe piața on-line la ora actuală.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente