Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

”Libertate!” și ”Ponta comunistu’”, strigătul care s-a auzit marți seara în Piața Victoriei din Timișoara VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Așa cum au anunțat, timișorenii nu mai au răbdare pentru a ieși în stradă. Marți seara, după ora 19:00 a fost primul semnal de alarmă, când, circa 100 de persoane s-au strâns în Piața Victoriei din centrul capitalei Banatului pentru a fi ”soldari cu Diaspora”. Aceștia au creat un eveniment pe Facebook, acolo de unde a pornit și marele protest ce se pregătește pentru sâmbătă, 8 noiembrie 2014, și au ieșit, în ciuda frigului de afară.

”Suntem solidari cu diaspora. Protestăm impotriva neprelungirii votului până când toți cetățenii români care stăteau la cozi să poată vota și împotriva proastei organizări a alegerilor, de către Guvern. Este inadmisibil să nu permiți propriei populații să voteze, în condițiile în care prezența la vot este deja redusă. Au fost mii de oameni care au așteaptat să voteze. Marea Britanie, Paris, Veneția, Madrid, Stuttgart suntem alături de voi! Puneți pe pagina de event imagini, video-uri sau orice materiale aveți de la fața locului. E dreptul tău să votezi. E dreptul tău să dispui de această alegere așa cum dorești și e caz penal atunci când nu o poți face. Când incompetența autorităților se traduce în prea puține hârtii xeroxate, prea puține liste suplimentare, Guvernul a eșuat. Ieșim în stradă, nu stăm la coadă pentru democrație. Ne-o facem singuri. Hai cu noi!” a fost îndemnul lansat de protestatarii din Timișoara, pe Facebook.

Aceștia, alături de multe alte mii de timișoreni sunt așteptați sâmbătă, 8 noimebrie 2014, seara, de la ora 18:00, tot în Piața Victoriei – acolo unde s-a strigat ”Libertate! Libertate!” și acum aproape 25 de ani. Acțiunea de protest de sâmbătă a fost deja aprobată de autorități, iar organizatorii așteaptă zeci de mii de timișoreni nemulțumiți de clasa politică, dar mai ales de actuala Guvernare.

Timișorenii care s-au adunat marți seara în centrul orașului au scandat: ”Jos Guvernul Ponta!”, ”Libertate! Libertate”, ”Ponta comunistu’”, sau ”Lăsați-i să voteze!”.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=GgAt0uvxnIo&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare