Polițiștii locali vor să ”curețe” Timișoara de rulotele care fac comerț fără autorizație

- Advertisement -

În urmă cu o săptămână polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au verificat un număr de 26 de rulote de pe raza Timișoarei, pentru a stabili dacă respectă prevederile HCL 139/2011 privind desfășurarea actelor de comerț stradal.

Zilele trecute au fost efectuate din nou acțiuni pe această linie. Au fost verificate inclusiv cele două societăți care, la controlul anterior, nu au respectat legislația privind deținerea documentelor și avizelor de funcționare necesare.

Reprezentanții societății ”Pan Rusovan”, a cărei rulotă este amplasată la intersecția străzilor Aleea FC Ripensia cu Surorile Martir Caceu și comercializează sandvich-uri și alte produse alimentare, și cei ai ”Contraș Întreprindere Individuală”, care comercializează produse de patiserie și panificație pe strada Azurului, au fost sancționați din nou cu câte 1.000 lei deoarece nu au obținut documentele de funcționare necesare, urmând a fi transmisă și adresă către Primăria Municipiului Timișoara prin care să se dispună ridicarea acestora de pe domeniul public.

Oamenii legii anunță că actele de comerț de acest gen rămân în atenția polițiștilor locali din Timișoara.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare