Nicolae Robu, după un nou atac al lui Grindeanu: PSD vrea să boicoteze Timișoara cu orice preț VIDEO

- Advertisement -

În urmă cu câteva zile primarul Timișoarei, Nicolae Robu anunța, bucuros, că Guvernul României a alocat Timișoarei 68 de milioane de lei, sau mai bine spus a șters datorii din contabilitatea societății de termoficare a Timișoarei, în valoare de 68 de milioane de lei.

După doar câteva zile, Sorin Grindeanu, fostul viceprimar al capitalei Banatului, a lansat un atac dur la adresa edilului-șef, susținând că Robu refuză să semneze documentația pentru ca acele datorii să fie șterse. Auzind ce debitează deputatul PSD, Robu a replicat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă. ”Vă aduceți aminte de toată pledoaria mea pentru a ne asuma răspunderea de a ne încărca cu acele pierderi induse, realizare de Colterm, urmare a faptului că, pe de-o parte Guvernul, pe de altă parte administrația publică locală, nu au virat la timp subvențiile către Colterm și-am spus atunci că dacă nu facem această asumare nu avem nicio șansă să obținem o compensare a acelor pierderi. Dacă facem această asumare există două posibilități: să reușim în demersurile pe care le facem că există un cadru național în care noi ne-am putea regăsi, dar există și riscul să nu ni se aprobe și-atunci rămânem cu acea sarcină uriașă înregistrată în contabilitate. Eu am făcut toate diligențele, toate insistențele, toată munca de lămuriri, iar cei de la PSD nu au fost de acord nici cu asta ca la sfârșit ei să-mi reproșeze mie” răbufnit Robu, la adresa pesedistului.

Odată înfuriat, Robu a sărit la gâtul social-democraților, pe care îi suspectează de faptul că boicotează Timișoara și tot ce ține de dezvoltarea acesteia. ”Acești oameni vor să boicoteze Timișoara prin orice mijloc, pentru a creea nemulțumirea timișorenilor. Acum, după ce-au văzut cum votează timișorenii, vor încerca și mai mult, pe de-o parte să creeze probleme Timișoarei, piedici în derularea proiectelor, piedici în bunul mers al lucrurilor din Timișoara, iar pe de altă parte vor veni, o să vedeți, cu promisiuni și mai și de alocale de fonduri. De parcă ar avea la dispoziție un rezervor infinit de bani din care vor curge și către Timișoara și către Cluj și către toată România acum, în aceste două săptămâni până la alegeri. Timișorenii sunt inteligeni și nu cred în aceste promisiuni fără noimă” a mai adăugat Nicolae Robu.

[responsive_youtube

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare