După ce a amenințat că scoate afară din oraș companiile care poluează fie și doar olfactiv aerul și-așa încărcat al Timișoarei, vizându-i în mod deoasebit pe cei de la Continantal și Azur, dar și după ce-a sesizat Garda de Mediu cu privire la aceste lucruri, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, se pregătește de ”petrecere” la invitația celor de la… Azur.

Compania Azur a revenit în proprietatea familiei Farber în 1999, prin achiziționarea pachetului majoritar de acțiuni, moment în care Azur se restructurează, se reorientează, se retehnologizează, devenind astfel o companie a cărei evoluție este dovedită de creșterea cifrei de afaceri, de schimbările survenite în structura capitalului social. ”In 1999, după lungi negocieri, am reușit să readuc în proprietatea familiei mele fabrica pe care tatal meu a înființat-o în 1923 și pe care a condus-o și dezvoltat-o până la momentul fatidic al naționalizării din 1948” susține Dr. John J. Farber, proprietar și președintele Consiliului de Administrație Icc Industries New York.

Cu ocazia acestui eveniment reprezentanții companiei susțin că vor fi prezente, pe lângă familia Farber, personalități din comunitatea locală, între care sunt amintiți Nicolae Robu, primarul Timișoarei, Titu Bojin, președintele Consiliului Județean, Eugen Dogariu, prefectul județului Timiș, sau gazda evenimentului directorul general al companiei, Jakab Zoltan. Evenimentul va avea loc pe data de 13 octombrie, de la ora 10:00, în incinta Centrului Regional de Afaceri din Timișoara, Bd. Eroilor de la Tisa, nr.22.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.