Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Robu îi blamează în public, dar merge la ”party-ul” de 15 ani de la privatizarea Azur – prinicipala sursă de poluare a sudului Timișoarei

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

După ce a amenințat că scoate afară din oraș companiile care poluează fie și doar olfactiv aerul și-așa încărcat al Timișoarei, vizându-i în mod deoasebit pe cei de la Continantal și Azur, dar și după ce-a sesizat Garda de Mediu cu privire la aceste lucruri, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, se pregătește de ”petrecere” la invitația celor de la… Azur.

Compania Azur a revenit în proprietatea familiei Farber în 1999, prin achiziționarea pachetului majoritar de acțiuni, moment în care Azur se restructurează, se reorientează, se retehnologizează, devenind astfel o companie a cărei evoluție este dovedită de creșterea cifrei de afaceri, de schimbările survenite în structura capitalului social. ”In 1999, după lungi negocieri, am reușit să readuc în proprietatea familiei mele fabrica pe care tatal meu a înființat-o în 1923 și pe care a condus-o și dezvoltat-o până la momentul fatidic al naționalizării din 1948” susține Dr. John J. Farber, proprietar și președintele Consiliului de Administrație Icc Industries New York.

Cu ocazia acestui eveniment reprezentanții companiei susțin că vor fi prezente, pe lângă familia Farber, personalități din comunitatea locală, între care sunt amintiți Nicolae Robu, primarul Timișoarei, Titu Bojin, președintele Consiliului Județean, Eugen Dogariu, prefectul județului Timiș, sau gazda evenimentului directorul general al companiei, Jakab Zoltan. Evenimentul va avea loc pe data de 13 octombrie, de la ora 10:00, în incinta Centrului Regional de Afaceri din Timișoara, Bd. Eroilor de la Tisa, nr.22.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Plantare de stejari si nuci, in parcul din Buzias, de Centenar

Comisariatul Județean Timiș al Gărzii Naţionale de Mediu, va desfăşura, mâine, o acțiune de...

Compania Smithfield, amendata de Garda de Mediu pentru deversarea de deseuri in Bega

Garda de Mediu a amendat compania Smithfield cu suma de 10.000 de lei noi....

Răsplătiţi cu pixuri de 150 de lei, pentru că au luat parte la deschiderea Serviciului de Evidență a Populației Dumbrăvița

Cadouri de lux pentru invitaţii care au luat parte la deschiderea Serviciului de Evidență...