ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Lugojenii Mihai Stoichescu și Vlad Roșu, revenire direct în postura de câștigători

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Mihai Stoichescu și Vlad Roșu s-au întors cu două locuri întâi de la etapa a V-a Campionatului privat – Motocross Cup, desfășurată la sfârșitul săptămânii, pe noua pistă de Sfântu Gheorghe.

Stoichescu a intrat în cursă la profesioniști, clasa MX1, deși nu este complet refăcut și simte încă dureri după ce în vară și-a rupt mâna la un antrenament. “Din punct de vedere al rezultatelor mai bine de atât nu se putea. Mihai a câștigat datorită conjuncturii, pentru că el nu este la capacitatea maximă, deoarece încă are probleme cu mâna. Principalul lui competitor, Adrian Răduță nu s-a băgat la cursă pentru că se menajează pentru campionatul balcanic, acolo unde este lider”, a declarat Liviu Jigmond, antrenorul celor de la Moto Extrem.

Tot la clasa MX1, dar la amatori, Vlad Roșu (foto sus) a demonstrat încă odată că este cel mai bun. Lugojeanul a câștigat primul loc, după o perioadă dificilă prin care a trecut. În primăvara acestui an, tot la o cursă Motocross Cup, și-a fracturat mâna și nu a mai putut concura o perioadă. “Vlad nu mai are probleme medicale și a făcut o cursă foarte bună, așa cum mă și așteptam, chiar dacă la amatori a fost cea mai interesantă dispută, deoarece au fost peste 30 de piloți la linia de start”, a mai spus Jigmond.

Piloții Moto Extrem se pregătesc pentru ultima etapă din campionatul național, care ar trebui să aibă loc în această săptămână. Dacă Mihai Stoichescu este lider la profesioniști, unde poate obține un nou titlu de campion național, celălalt pilot lugojean, Vlad Roșu, a lipsit mai multe etape, din cauza accidentării și nu mai are șanse la primul loc, însă dacă câștigă ultima etapă poate termina pe poziția a treia a campionatului.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore