rosu

Mihai Stoichescu și Vlad Roșu s-au întors cu două locuri întâi de la etapa a V-a Campionatului privat – Motocross Cup, desfășurată la sfârșitul săptămânii, pe noua pistă de Sfântu Gheorghe.

stoichescu

Stoichescu a intrat în cursă la profesioniști, clasa MX1, deși nu este complet refăcut și simte încă dureri după ce în vară și-a rupt mâna la un antrenament. “Din punct de vedere al rezultatelor mai bine de atât nu se putea. Mihai a câștigat datorită conjuncturii, pentru că el nu este la capacitatea maximă, deoarece încă are probleme cu mâna. Principalul lui competitor, Adrian Răduță nu s-a băgat la cursă pentru că se menajează pentru campionatul balcanic, acolo unde este lider”, a declarat Liviu Jigmond, antrenorul celor de la Moto Extrem.

Tot la clasa MX1, dar la amatori, Vlad Roșu (foto sus) a demonstrat încă odată că este cel mai bun. Lugojeanul a câștigat primul loc, după o perioadă dificilă prin care a trecut. În primăvara acestui an, tot la o cursă Motocross Cup, și-a fracturat mâna și nu a mai putut concura o perioadă. “Vlad nu mai are probleme medicale și a făcut o cursă foarte bună, așa cum mă și așteptam, chiar dacă la amatori a fost cea mai interesantă dispută, deoarece au fost peste 30 de piloți la linia de start”, a mai spus Jigmond.

Piloții Moto Extrem se pregătesc pentru ultima etapă din campionatul național, care ar trebui să aibă loc în această săptămână. Dacă Mihai Stoichescu este lider la profesioniști, unde poate obține un nou titlu de campion național, celălalt pilot lugojean, Vlad Roșu, a lipsit mai multe etape, din cauza accidentării și nu mai are șanse la primul loc, însă dacă câștigă ultima etapă poate termina pe poziția a treia a campionatului.