Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportLugojenii Mihai Stoichescu și Vlad Roșu, revenire direct în postura de câștigători

Lugojenii Mihai Stoichescu și Vlad Roșu, revenire direct în postura de câștigători

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Mihai Stoichescu și Vlad Roșu s-au întors cu două locuri întâi de la etapa a V-a Campionatului privat – Motocross Cup, desfășurată la sfârșitul săptămânii, pe noua pistă de Sfântu Gheorghe.

Stoichescu a intrat în cursă la profesioniști, clasa MX1, deși nu este complet refăcut și simte încă dureri după ce în vară și-a rupt mâna la un antrenament. “Din punct de vedere al rezultatelor mai bine de atât nu se putea. Mihai a câștigat datorită conjuncturii, pentru că el nu este la capacitatea maximă, deoarece încă are probleme cu mâna. Principalul lui competitor, Adrian Răduță nu s-a băgat la cursă pentru că se menajează pentru campionatul balcanic, acolo unde este lider”, a declarat Liviu Jigmond, antrenorul celor de la Moto Extrem.

Tot la clasa MX1, dar la amatori, Vlad Roșu (foto sus) a demonstrat încă odată că este cel mai bun. Lugojeanul a câștigat primul loc, după o perioadă dificilă prin care a trecut. În primăvara acestui an, tot la o cursă Motocross Cup, și-a fracturat mâna și nu a mai putut concura o perioadă. “Vlad nu mai are probleme medicale și a făcut o cursă foarte bună, așa cum mă și așteptam, chiar dacă la amatori a fost cea mai interesantă dispută, deoarece au fost peste 30 de piloți la linia de start”, a mai spus Jigmond.

Piloții Moto Extrem se pregătesc pentru ultima etapă din campionatul național, care ar trebui să aibă loc în această săptămână. Dacă Mihai Stoichescu este lider la profesioniști, unde poate obține un nou titlu de campion național, celălalt pilot lugojean, Vlad Roșu, a lipsit mai multe etape, din cauza accidentării și nu mai are șanse la primul loc, însă dacă câștigă ultima etapă poate termina pe poziția a treia a campionatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Patrick Pascotă câștigă o nouă etapă la ”viteză”. Puștiul poate deveni CAMPION NATIONAL la două probe!

Campionatul Național de Viteză dedicat micilor motociclisti și-a desfășurat weekend-ul trecut cea de-a doua...

Patrick Pascotă, câștigător în prima etapă a Campionatului regional de Motocros de la Ianova

Duminică, 31 mai 2015, cu o zi înainte de Ziua Copiilor - 1 iunie,...

Micuțul Patrick Pascotă, locul 1 la prima etapă a Campionatului Național de Motocros FOTO

11 sportivi s-au aflat la startul primei etape a clasei 50 cmc a Campionatului...