Clubul Moto Extrem cere ajutor Consiliului Județean Timiș și Primăriei Lugoj pentru câștigarea titlurilor naționale

- Advertisement -

Reușita celor trei piloți ai clubului Moto Extrem din Lugoj, care emit pretenții la titluri naționale, este condiționată de bugetul anului competițional 2015, care a fost estimat la 70.000 de euro. “Cheltuielile în acest sport sunt extreme de mari, mai ales atunci când vrei să faci performanță. Motoarele trebuie să fie de ultimă generație și să fie funcționale sută la sută înaintea fiecărei curse. După fiecare competiție, intrăm în service și trebuie să înlocuim tot ce e deteriorat, pentru că orice piesă uzată poate pune în pericol viața piloților. Anul trecut am avut alături de noi Consiliul Județean Timiș, care ne-a ajutat și am putut termina campionatul obținând titlul național la profesioniști. Sperăm că ne vor sprijini și în acest an. Am solicitat și ne bazăm și pe susținerea Consiliului Local, pentru că în acest an, obiectivul nostru este și mai ambițios și vrem să aducem trei titluri naționale la Lugoj”, a declarant Liviu Jigmond, managerul clubului Moto Extrem.

Cei trei piloți ai clubului, cu șanse reale la titluri în cadrul categoriilor pe care le reprezintă sunt: Mihai Stoichescu (profesioniști), Vlad Roșu (amatori) și Giampiro Borgetti (veterani). Stoichescu concurează pe o motocicletă Honda CRF 450 – model 2015, Roșu pe Honda – CRF 450 – model 2014, iar Borgheti pe Kawasaki KXF 450 – model 2014. Toți au ca obiectiv obținerea titlului național la categoria la care participă.

”Mulțumim sponsorilor care au fost alături de noi în anul 2014 și ne sprijină și în 2015: MX Parts SRL, Ekocrom Bassetti, Motul, Pamirco SRL, Zloop SRL, Tunderbike, Asexpress SRL, Abanos SRL, LVI Media, Power Gym şi Cconsiliului Județean Timiș” au mai adăugat lugojenii.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img