Patrick Pascotă, câștigător în prima etapă a Campionatului regional de Motocros de la Ianova

- Advertisement -

Duminică, 31 mai 2015, cu o zi înainte de Ziua Copiilor – 1 iunie, cel mai mic Pascotă, Patrick, și-a făcut un cadou cum nu se putea mai bine. Clubul ”Moto Bike Shop” a organizat deschiderea Campionatului regional de Vest la Motocros, etapa inaugurală a competiției având loc pe circuitul de ”Teodor Park” din localiteatea timișeană Ianova.

Manșele de concurs au debutat în jurul orei 13:30, iar la clasa 50 cmc, cel mai bun a fost, așa cum era de așteptat, Patrick Pascotă. Mezinul campionului național Ionel Pascotă, care s-a impus fără prea mari dificultăți la clasa sa. Acesta a fost urmat pe Darius Niculescu, de la Moto Bike Timișoara, în timp ce ultimul loc de pe podium a fost ocupat de David Niculescu de la Taifun Racing.

”Îmi doresc să participe și, bineînțeles, să câștige cât mai multe etape, fie că este vorba despre Campionatul Regional de Motocros, fie că e vorba despre Campionatul Național, deoarece participarea înseamnă acumularea de experiență în cazul lui, dar, mai ales câștigarea etapelor sunt echivalente cu pași mari înainte, spre a-și urma tatăl și bunicul spre o carieră de campion”, a declarat Ionel Pascotă, mândru de fiul său.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Debut „castigator” în noul sezon de motociclism viteză pentru Patrick și Ionel Pascotă

Primele două etape ale Campionatului Național de Viteză pe...

REUȘITELE se țin scai de familia Pascotă. Patrick, campion național

Victoriile se țin lanț în familia Pascotă. La doar...

Puștiul Patrick Pascotă, într-un „film de Oscar”, la Vama Veche FOTO

La numai opt ani a devenit campion național călcând...

Ionel Pascotă, din nou CAMPION național și al Europei de Est

Circuitul Motor Park din comuna Adâncata (localitate situată aproape...

Din aceeași categorie

Categorii Populare