AcasăStiriSportPatrick Pascotă, câștigător în prima etapă a Campionatului regional de Motocros de...

Patrick Pascotă, câștigător în prima etapă a Campionatului regional de Motocros de la Ianova

Duminică, 31 mai 2015, cu o zi înainte de Ziua Copiilor – 1 iunie, cel mai mic Pascotă, Patrick, și-a făcut un cadou cum nu se putea mai bine. Clubul ”Moto Bike Shop” a organizat deschiderea Campionatului regional de Vest la Motocros, etapa inaugurală a competiției având loc pe circuitul de ”Teodor Park” din localiteatea timișeană Ianova.

Manșele de concurs au debutat în jurul orei 13:30, iar la clasa 50 cmc, cel mai bun a fost, așa cum era de așteptat, Patrick Pascotă. Mezinul campionului național Ionel Pascotă, care s-a impus fără prea mari dificultăți la clasa sa. Acesta a fost urmat pe Darius Niculescu, de la Moto Bike Timișoara, în timp ce ultimul loc de pe podium a fost ocupat de David Niculescu de la Taifun Racing.

”Îmi doresc să participe și, bineînțeles, să câștige cât mai multe etape, fie că este vorba despre Campionatul Regional de Motocros, fie că e vorba despre Campionatul Național, deoarece participarea înseamnă acumularea de experiență în cazul lui, dar, mai ales câștigarea etapelor sunt echivalente cu pași mari înainte, spre a-și urma tatăl și bunicul spre o carieră de campion”, a declarat Ionel Pascotă, mândru de fiul său.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente