ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Cadouri de 1 iunie, de la copii pentru pacineții Spitalului Oncohelp FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

De Ziua Copilului, un grup de copii deosebiți, frumoși la suflet, au învățat să dăruiască: speranță, bucurie și zâmbete, destinatari fiind pacienții Spitalului OncoHelp.

Aceștia au primit vizita copiilor ”Clubului RotaKids” din Timișoara, cei mai tineri membri ai familiei Rotary. Copiii au venit însoțiți de câțiva membri ai Clubului Rotary și au donat 30 de tablouri realizate chiar de ei, acestea urmând să înfrumusețeze pereții albi ai saloanelor centrului medical.

Cei mici au insistat să doneze aceste tablouri personal, arătând empatie față de situația bolnavilor internați și punând numeroase întrebări despre incidența cancerului, rata de supraviețuire, tratamente și vindecare.

Vizita copiilor la Asociația OncoHelp este parte a proiectului comunitar «Un zâmbet în dar», un proiect care le oferă celor mici oportunitatea de a învăța cum să ajute la creșterea calității vieții membrilor comunității, cum să fie de folos comunității în care trăiesc și să devină cetățeni responsabili.

Gestul copiilor a fost răsplătit cu diplome de apreciere, cărora li se adaugă mulțumirile Asociației OncoHelp și ale pacienților săi. Clubul RotaKids din Timisoara este format din membri cu vârste între 7 și 12 ani și se implică activ în viața comunitară a Timișoarei.

Acest club sprijină cetăţenii noştri mai tineri în a-şi dezvolta rezistenţa, cunoştinţele, aptitudinile, entuziasmul şi determinarea de a căuta neîncetat modalităţi de a schimba lumea, la nivel local şi la nivel global, într-un loc mai liniştit şi frumos, unde oamenii se pot bucura de viaţa lor.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore