Inedit! Larisa Miroiu, un specialist dermopigmentist își pune experiența la bătaie, în mod gratuit, în beneficiul femeilor bolnave de cancer

- Advertisement -
Larisa Miroiu nu e vreun înger! Și nici vreo sfântă coborâtă din calendarele creștine! Cu toate acestea, se comportă ca atare: nu are aripi dar, prin ceea ce face, dă aripi! Fără să ceară nimic, în schimb! Nici măcar o vorbă bună! De ce e atât de specială, mai ales în zilele noastre, Larisa Miroiu? În primul rând pentru că, dincolo de naturalețea sa ieșită din tipare și din proprie inițiativă, tânăra s-a angrenat pe un drum anevoios, de cele mai multe ori, unul fără întoarcere: lupta cu cancerul!

Nu, Larisa Miroiu nu e nici medic și nici psihoterapeut. Dar asta nu înseamnă că din postura de dermopigmentist nu poate pune umărul și o vorbă bună, acolo Sus, pentru toate clientele sale, încercate de boală: Am inițiat acest proiect umanitar de remodelare și corectare a sprâncenelor, în primul rând, cu gândul de a oferi un zâmbet tuturor femeilor care sunt bolnave de cancer. Ele sunt adevărate luptătoare care trec prin chinuitoarele proceduri cu citostatice. Știm cu toții că una din consecințele tratamentelor agresive de chimioterapie și radioterapie este pierderea și sprâncenelor”.

Așa s-a născut ideea Larisei Miroiu! Ulterior, de la pacientele de oncologie, tânăra și-a extins raza binefăcătoare și asupra femeilor care suferă de Alopecie sau de alte boli autoimune care determină căderea părului din sprânceană. Procedura de micro-pigmentare, spune tânăra, nu este deloc dureroasă și presupune introducerea de pigment, în stratul superior al dermului, cu ajutorul unui ac foarte fin.

Se crează astfel un efect de tatuaj, cu un aspect discret de fard, dar cel mai important lucru este că, prin această tehnică, forma si poziționarea sprâncenelor sunt cele corecte și naturale. Ceea ce, din punct de vedere psihic, pentru orice pacientă de Oncologie este un adevărat câștig!


Așadar, pentru toate femeile care au trecut prin proceduri de chimioterapie sau suferă de Alopecie și alte boli autoimune, e bine de știut că Larisa Miroiu oferă gratuit și pe bază de programare, într-un cadru profesional, ședințe de micro-pigmentare: Nu vrem decât să aducem puțină bucurie pe chipurile suferinde ale doamnelor. Credem cu tărie că frumusețea aduce sufletul la viață”. Programările se pot face la numărul de telefon 0790.080.091Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare