Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSănătateCentrul de Radioterapie OncoHelp, gata de lansare. Cine a DONAT 400.000 de...

Centrul de Radioterapie OncoHelp, gata de lansare. Cine a DONAT 400.000 de euro

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Evenimentul de lansare a Centrului de Radioterapie OncoHelp va avea loc marți, 21 aprilie 2015, cu începere de la ora 11:00, la sediul Asociației ”OncoHelp” din Timișoara, (strada Ciprian Porumbescu nr. 59). La evenimentul de lansare sunt invitaţi să participe, printre alții, reprezentanţi ai administraţiei locale şi centrale, ai sistemului sanitar, precum şi alţi parteneri de tradiţie ai Asociaţiei OncoHelp.

”Susţinerea Asociaţiei Dăruieşte Viaţă a presupus oferirea sumei de 400.000 de euro, sumă ce a fost folosită pentru construirea buncărului special, ce adăposteşte aparatul de radioterapie. Acesta este deosebit de important în tratarea anumitor tipuri de cancer, oferind o şansă la viaţă pentru un număr crescut de pacienţi cu patologie oncologică. Este al doilea aparat de radioterapie din Timişoara şi urmează ca, în viitorul apropiat, să ajute şi în tratarea copiilor bolnavi de cancer, aceasta reprezentând o premieră pentru Timişoara”, ne-au comunicat reprezentanții Asociației OncoHelp.

Ȋn cei 10 ani de activitate, Asociaţia OncoHelp a dezvoltat numeroase servicii medicale oncologice necesare în diagnosticarea şi tratarea pacienţilor bolnavi de cancer, Centrul de Oncologie OncoHelp fiind o alternativă la sistemul de stat, permiţând accesul tuturor pacienţilor la servicii medicale de calitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare