Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentProiectul de sprijinire a IMM-urilor din zona transfrontalieră româno-sârbă, la final

Proiectul de sprijinire a IMM-urilor din zona transfrontalieră româno-sârbă, la final

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Acest proiect a fost realizat în cadrul unui parteneriat cu Municipalitatea din Vršac (Vârșeț) şi s-a desfăşurat pe parcursul a doi ani calendaristici, în perioada aprilie 2013 – aprilie 2015, având un buget total de 1.791.152 Euro.

Obiectivul general al finanţării susţine dezvoltarea economico-socială echilibrată în zona frontierei comune româno-sârbe, prin creşterea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii şi stimularea mediului economic global.

Modalităţile concrete prin care s-a urmărit atingerea acestui obiectiv sunt:
• dezvoltarea şi implementarea în cadrul ADETIM a unei platforme informatice interactive cu rolul de a promova oportunităţile de afaceri în regiunea transfrontalieră, prin furnizarea de informaţii din cele mai diverse domenii, menite să sprijine întreprinzătorii interesaţi să dezvolte o afacere în zonă, precum şi prin punerea la dispoziţie a unor aplicaţii care facilitează interacţiunile de afaceri sau oferă posibilitatea administraţiilor şi instituţiilor publice de a întări cooperarea interinstituţională, de a elabora prognoze de dezvoltare şi de a monitoriza proiectele de investiţii;
• înfiinţarea unui Incubator de Afaceri în Vršac, dotat cu spaţii destinate firmelor de producţie din zonă.

Evenimentul de finalizare a proiectului se va desfăşura luni, 20 aprilie 2015, la sediul Agenției de Dezvoltare Economico-Socială Timiș, situat pe B-dul Revoluției din 1989, nr. 17 (sediul Palatului Administrativ al județului Timiș), în Sala Revoluţiei din 1989, etaj 1, cu începere de la ora 11:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare