Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Proiectul de sprijinire a IMM-urilor din zona transfrontalieră româno-sârbă, la final

- Advertisement -

Acest proiect a fost realizat în cadrul unui parteneriat cu Municipalitatea din Vršac (Vârșeț) şi s-a desfăşurat pe parcursul a doi ani calendaristici, în perioada aprilie 2013 – aprilie 2015, având un buget total de 1.791.152 Euro.

Obiectivul general al finanţării susţine dezvoltarea economico-socială echilibrată în zona frontierei comune româno-sârbe, prin creşterea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii şi stimularea mediului economic global.

Modalităţile concrete prin care s-a urmărit atingerea acestui obiectiv sunt:
• dezvoltarea şi implementarea în cadrul ADETIM a unei platforme informatice interactive cu rolul de a promova oportunităţile de afaceri în regiunea transfrontalieră, prin furnizarea de informaţii din cele mai diverse domenii, menite să sprijine întreprinzătorii interesaţi să dezvolte o afacere în zonă, precum şi prin punerea la dispoziţie a unor aplicaţii care facilitează interacţiunile de afaceri sau oferă posibilitatea administraţiilor şi instituţiilor publice de a întări cooperarea interinstituţională, de a elabora prognoze de dezvoltare şi de a monitoriza proiectele de investiţii;
• înfiinţarea unui Incubator de Afaceri în Vršac, dotat cu spaţii destinate firmelor de producţie din zonă.

Evenimentul de finalizare a proiectului se va desfăşura luni, 20 aprilie 2015, la sediul Agenției de Dezvoltare Economico-Socială Timiș, situat pe B-dul Revoluției din 1989, nr. 17 (sediul Palatului Administrativ al județului Timiș), în Sala Revoluţiei din 1989, etaj 1, cu începere de la ora 11:00.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore