Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriNational si InternationalTimișeni, ATENȚIE! MAE informează că inundațiile au blocat câteva DRUMURI din Serbia....

Timișeni, ATENȚIE! MAE informează că inundațiile au blocat câteva DRUMURI din Serbia. Ce rută puteți folosi

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau care călătoresc în Republica Serbia că, urmare a ploilor abundente care au afectat teritoriul acestui stat în ultimele 24 de ore, între localităţile Kladovo – Negotin (Brza Palanka şi Slatina) precum şi între Kladovo – Tekija – Dubova (clisura Dunării), mai multe porţiuni de drum au fost blocate din cauza alunecărilor de teren și a inundaţiilor.

Având în vedere situația prezentată din statul vecin, Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români care călătoresc sau tranzitează Republica Serbia, să folosească rute alternative de deplasare şi anume Stamora Moravita-Vârșeț-Pancevo-Belgrad, iar anterior efectuării deplasării să se intereseze cu privire la starea drumurilor din țara vecină, cu un click AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare