ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

VIDEO STPT invata calatorii cum se folosesc dispozitivele de plata cu card bancar din mijloacele de transport

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) a anunțat că, începând de ieri, utilizatorii mijloacelor de transport în comun din oraș își pot achita călătoriile cu cardul bancar. Acum, societatea face și o demonstrație video cumodul de plată.

Începând de marți, 19 martie 2019, călătorii care folosesc mijloacele de transport din Timișoara pot plăti călătoriile direct în mijloacele de transport în comun, cu orice card bancar contactless. ”Marţi s-a demarat montarea de dispozitive POS în mai multe autobuze, iar în perioada următoare vor fi montate şi în tramvaie, troleibuze, minibuze şi vaporaşe. Este vorba despre un total de 350 de astfel de dispozitive, care vor fi montate până în luna iunie”, explică reprezentanții STPT.

Primele dispozitive POS funcţionale se găsesc, începând de ieri, în autobuzele care circulă pe liniile E3 (număr de înmatriculare TM 15 GUZ), E4 (TM 15 GPR), E8 (TM 15 GZZ) şi L13 (TM 15 GLU), iar începând de astăzi, 20 martie, POS-uri au fost montate deja și în autobuzele de pe L32 (TM 15 GPO), E6 (TM 15 GPP) şi L28 (TM 15 GOK).

Societatea care asigură transportul cu troleibuze, tramvaie, autobuze și vaporașe la nivelul municipiului Timișoara a realizat și o înregistrare video cu ajutorul căreia explică pas cu pas ce trebuie să facă un utilizator al mijloacelor de transport în comun din capitala Banatului pentru a putea achita călătoria direct cu cardul bancar, clip pe care îl puteți urmări mai jos.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore