Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timisoara, al treilea oras din Romania in care apare Glovo – aplicatia care livreaza orice

- Advertisement -

Glovo, aplicația de servicii de livrare rapidă, este disponibilă acum si în Timișoara, utilizatorii având posibilitatea de a cumpăra, de a primi și de a trimite orice doresc din și în orașul lor. După București și intrarea recentă în Cluj Napoca, Timișoara este al treilea oraș din țară în care Glovo își extinde operațiunile.

Glovo este un marketplace care permite utilizatorilor să comande, să trimită și să primească orice. În aplicație există câteva categorii predefinite de unde utilizatorii pot alege în funcție de ce își doresc să comande: Mâncare, Cumpărături, Cadouri sau Supermarket, categoria prin care aceștia pot face cumpărăturile pentru acasă în câteva minute. În plus, prin butonul „Orice”, utilizatorii pot comanda absolut orice din orașul lor, precum obiecte decorative sau echipament sportiv de la magazinul preferat, atât timp cât se încadrează în dimensiunile cutiei Glovo și nu depășește nouă kilograme.

Categoria „Curier” este folosită de clienți pentru a trimite în mai puțin de o oră orice pachete sau plicuri în oraș, respectând dimensiunile menționate. Serviciul permite livrarea de documente sau recuperarea obiectelor uitate acasă, la birou sau la prieteni, precum ochelari, chei și genți pentru ora de sport.

Cum functionează aplicația Glovo?

Descarcă aplicația gratuită Glovo de pe Google Play sau App Store și creează-ți un cont. Apoi, deschide și setează locația actuală pentru a vedea ce poți comanda în zona în care te afli. Alege o categorie din cele predefinite sau folosește opțiunea ”Orice”. Comandă ce îți dorești și urmărește cum gloverul ajunge la tine, timp în care vei primi un email cu informațiile comenzii plasate. De asemenea, poți contacta curierul Glovo în timpul livrării pentru nelămuriri sau informații. Plata o faci cu cardul în aplicație sau cash la livrare și semnează pentru comanda primită atunci când curierul ajunge la tine cu comanda.Poți să oferi un rating categoriei din care ai comandat și glover-ului. După finalizarea comenzii, găsești pe email confirmarea livrării și poza cu semnatura ta pentru comanda respectivă.

Până în acest moment, în România, peste 800.000 de produse au fost comandate prin intermediul aplicației din cele opt categorii. Cele mai multe comenzi au fost în categoriile de restaurante, supermarket și curierat.

Locuitorii orașului Timișoara vor putea să acceseze orașul lor de la ei de acasă, cumpărând orice produs și beneficiind de livrarea imediată a acestuia. Pentru a facilita această promisiune, Glovo a încheiat parteneriate cu o mulțime de restaurante locale și lanțuri naționale, magazine de cosmetice, florării și supermarketuri care sunt deja listate în aplicație sau care urmează să fie listate în urmatoarea perioadă.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore