Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriFacultatea, la un click distanță: studenții economiști de la UVT au acces...

Facultatea, la un click distanță: studenții economiști de la UVT au acces la informație direct de pe smartphone

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Este vorba despre o aplicație prin care studenții au la dispoziție o serie de funcționalități deosebit de utile care le facilitează accesul la informații privind activitățile din Facultate. Prin intermediul său, studenții Universității de Vest pot accesa mai ușor informațiile administrative importante, evitând vizitele la secretariat sau pierderea unor informații utile. Aplicația FEAA include și alte funcționalități, precum orarul digitalizat, știri, sondaje etc.

”Inițiativa se înscrie în demersurile noastre de sprijinire a studenților și de promovare a spiritului antreprenorial. Faptul că acest proiect este realizat de studenți împreună cu Alumni subliniază faptul că suntem o comunitate unită. Colaborarea cu mediul de afaceri, cu absolvenți ai Universității, este una constantă, proiectele comune fiind acel plus de valoare de care orice instituție de învățământ superior are nevoie”, a declarat rectorul Universității de Vest din Timișoara, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Momentan, aplicația poate fi accesată doar de către studenții Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor. În urma feedback-ului acestora, pe viitor se vor dezvolta mai multe funcționalități și, cel mai probabil, acest serviciu se va implementa la nivelul întregii Universități sau, mai mult, pentru tot mediul universitar timișorean.

”Vă mărturisesc că nu există satisfacție mai mare într-o universitate decât să vezi că un proiect antreprenorial pornit de la zero aduce o schimbare pozitivă pentru toți membrii comunității academice. FEAA are privilegiul ca prin buna colaborare existentă între mediul academic și mediul de afaceri să realizeze multe asemenea proiecte de succes”, spune decanul Facultății, conf. univ. dr. Ovidiu Megan.

Aplicația reprezintă un proiect complex inițiat de o echipă coordonată de studentul FEAA Remus Rădvan cu suport tehnic din partea Ascendro Technologies, o companie de software germano-română al cărei CEO, Tiberiu Popa, este membru al comunității FEAA Business Alumni.

Aplicația FEAA este deja disponibilă pe Google Play pentru smartphone cu sistem de operare Android și poate fi accesată AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Uber Eats se lanseaza in Timisoara

Uber România anunţă extinderea Uber Eats, serviciul global de livrare de mâncare, în Timișoara....

VIDEO Plata cu telefonul mobil a transportului public, prin SMS sau aplicație, introdusa la Timisoara

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) a introdus plata cu telefonul mobil a biletului...

Allview dezvaluie noi detalii despre viitoarea serie de smartphone-uri romanesti – X6

După participarea la MWC 2019, unde a prezentat viitorul flagship X6 Xtreme, Allview, brandul...