Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Facultatea, la un click distanță: studenții economiști de la UVT au acces la informație direct de pe smartphone

- Advertisement -

Este vorba despre o aplicație prin care studenții au la dispoziție o serie de funcționalități deosebit de utile care le facilitează accesul la informații privind activitățile din Facultate. Prin intermediul său, studenții Universității de Vest pot accesa mai ușor informațiile administrative importante, evitând vizitele la secretariat sau pierderea unor informații utile. Aplicația FEAA include și alte funcționalități, precum orarul digitalizat, știri, sondaje etc.

”Inițiativa se înscrie în demersurile noastre de sprijinire a studenților și de promovare a spiritului antreprenorial. Faptul că acest proiect este realizat de studenți împreună cu Alumni subliniază faptul că suntem o comunitate unită. Colaborarea cu mediul de afaceri, cu absolvenți ai Universității, este una constantă, proiectele comune fiind acel plus de valoare de care orice instituție de învățământ superior are nevoie”, a declarat rectorul Universității de Vest din Timișoara, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Momentan, aplicația poate fi accesată doar de către studenții Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor. În urma feedback-ului acestora, pe viitor se vor dezvolta mai multe funcționalități și, cel mai probabil, acest serviciu se va implementa la nivelul întregii Universități sau, mai mult, pentru tot mediul universitar timișorean.

”Vă mărturisesc că nu există satisfacție mai mare într-o universitate decât să vezi că un proiect antreprenorial pornit de la zero aduce o schimbare pozitivă pentru toți membrii comunității academice. FEAA are privilegiul ca prin buna colaborare existentă între mediul academic și mediul de afaceri să realizeze multe asemenea proiecte de succes”, spune decanul Facultății, conf. univ. dr. Ovidiu Megan.

Aplicația reprezintă un proiect complex inițiat de o echipă coordonată de studentul FEAA Remus Rădvan cu suport tehnic din partea Ascendro Technologies, o companie de software germano-română al cărei CEO, Tiberiu Popa, este membru al comunității FEAA Business Alumni.

Aplicația FEAA este deja disponibilă pe Google Play pentru smartphone cu sistem de operare Android și poate fi accesată AICI.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore