Allview-x2-soul-pro

Allview X2 Soul PRO are un design unibody, o grosime de 5,5 mm și este construit din metal și sticlă rezistentă la zgârieturi. Aspectul sofisticat și luxos este evidențiat prin liniile cromate ale ramei și combinația curburilor cu suprafețele drepte. Device-ul este ușor, subțire dar și puternic, șasiul intern fiind realizat din aliaj de aluminiu și magneziu, ce oferă cel mai bun raport rezistență mecanică/greutate. Device-ul se adaptează mediului înconjurător și creează teme utilizând combinații ale culorilor din jur, acestea completând starea și sentimentele trăite în mod unic.

Cu o capacitate de 2700 mAh, bateria SDI oferă până la 13 ore în convorbire și până la 11 zile în stand-by. Bazat pe un sistem super inteligent de management al consumului, modul “Super Power Saving” de economisire a energiei, asigură utilizarea device-ului pe o perioadă de peste 100 de ore.

Experiența vizuală de excepție este întărită de display-ul de 5,2” cu rezoluție Full HD și 442 PPI, construit utilizand tehnologia Full Lamination. Controlul prin gesturi transformă fiecare utilizare într-una rapidă, iar sunetul este redat la o calitate înaltă grație amplificatorului NXP, sistemului DTS și incintei acustice integrate.

Camera principală de 13MP model Sony IMX214 cu 6 lentile și cea frontală de 8MP, pun la dispoziție numeroase funcții precum Magic Focus, Tracks, Best Face, Best Image, Eraser, mod Profesional sau posibilitatea de separare a focusului de expunere.

În ceea ce privește perfomanța, X2 Soul PRO are integrat un procesor Octa Core pe 64-bit, 2 GB memorie RAM și rulează Android™ 5.0, Lollipop®, sistem de operare optimizat pentru a funcționa pe 64-bit împreună cu aplicații și arhitecturi dedicate. Procesorul grafic Mali-T760 MP2 cu frecvență de 700MHz reda elementele grafice la o calitate uimitoare. Smartphone-ul oferă două porturi pentru SIM și conectivitate 4G, funcționând în standardele LTE FDD și TDD.

“X2 Soul PRO este un device care inspiră simțurile și iși adaptează culorile UI-ului la mediul înconjurător. Plăcut la atingere și la privire, smartphone-ul va surprinde într-un mod plăcut atât prin performanță cât și prin funcțiile sale” declară Lucian Peticilă, Managerul General al companiei.

Produsul este disponibil pe bază de precomandă la preţul de 1.699 lei. Livrarile vor incepe din luna mai 2015.

Cracteristici Allview X2 Soul PRO:
– smartphone Dual SIM;
– conectivitate LTE – FDD și TDD;
– sesign super-slim unibody, 5,5 mm grosime;
– display 5,2” FullHD 1920x1080px, 424 PPI, Full Lamination;
– sticlă rezistentă la zgârieturi față și spate;
– CPU: Octa Core 1,7 GHz, 64-bit;
– GPU: Mali-760MP2, 700 MHz;
– sistem de operare: Android™ 5.0, Lollipop;
– memorie RAM: 2 GB;
– memorie Flash: 16 GB;
– camera principală 13MP Sony IMX214, filmare Full HD, best picture, best face, tracks, eraser, mod PPT, mod profesional;
– camera frontala 8MP;
– DTS, amplificator audio NXP, incintă acustică integrată;
– gesture mode;
– baterie 2700 mAh, mod super power saving.

Facebook Comments