Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Allview dezvaluie noi detalii despre viitoarea serie de smartphone-uri romanesti – X6

- Advertisement -
După participarea la MWC 2019, unde a prezentat viitorul flagship X6 Xtreme, Allview, brandul românesc numărul unu de telefonie mobilă, vine cu detalii suplimentare referitoare la noua serie X6.
Conform producătorului român, aceasta va include trei smartphone-uri, special concepute pentru cele mai variate nevoi de utilizare, cu specificații și prețuri care rivalizează cu cele mai bine cotate dispozitive ale momentului.

X6 Xtreme, deja prezentat la Barcelona, va include un ecran tip full view, o cameră duală de 16MP AF f/1.8+ 5MP FF și va fi susținut de un procesor de ultimă generație, MediaTek Helio P70 și o memorie de 4GB RAM.

X6 Vision va primi un upgrade de memorie față de modelul anterior, X4 Vision, la 6GB RAM, cu un display 5,99″ 18:9, FHD+ și un procesor Octa Core Helio P23. Proiectorul laser MEMS integrat va transforma smartphone-ul într-un dispozitiv ideal atât pentru întâlnirile de business, cât și pentru timpul liber, cu o proiecție cu diagonala de până la cinci metri.

Totodată, X6 Mini, cel mai accesibil terminal din gamă, din punct de vedere al bugetului, va integra o cameră duală de 13+2MP și selfie camera de 13MP și va fi disponibil într-o culoare specială, destinată utilizatorilor care vor să iasă în evidență. Terminalul va rula Android™ 9.0 Pie ce utilizează inteligența artificială pentru experiențe în utilizare personalizate, pe măsură ce dispozitivul ”învață” preferințele utilizatorului.

”Intrăm în linie dreaptă cu pregătirea noii serii X6, ce va include trei dispozitive gândite să acopere cele mai diverse cerințe în utilizare, dar și cele mai noi tehnologii și trenduri din industrie. Astfel, dacă X6 Xtreme a surprins prin alegerea inedită de integrare a camerei frontale, ce nu face parte din display, X6 Vision cu proiector integrat va aduce un upgrade esențial în susținerea utilizatorilor care vor să îmbine activitățile profesionale cu cele cotidiene, indiferent unde s-ar afla. Totodată, întreaga serie X6 va rula Android™ 9.0, Pie, pentru o utilizare eficientă a energiei, dar și pentru o mai bună predictibilitate din punct de vedere user experience”, a explicat Lucian Peticilă, CEO Allview.

Noile terminale Allview vor fi lansate în perioada aprilie-mai 2019.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore