Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

INCUBOXX prezintă programul ”Start” ce oferă finanțare de până la 120.000 de lei tinerilor antreprenori

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

INCUBOXX susține antreprenoriatul și dezvoltarea mediului economic local. Astfel, vă invită luni, 22 iunie 2015, începând cu ora 12:00, la sediul centrului de afaceri, pe Calea Circumvalațiunii, nr. 2-4 pentru a lua parte la evenimentul de anunțare al programului ”START”, program inițiat de către Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Mediului de Afaceri.

”START” se adresează tinerilor antreprenori din diverse domenii, dar mai ales celor din domeniul IT&C (conform grilei de evaluare). Aceștia vor fi informați, în cadrul evenimentului, în legătură cu detaliile despre tipurile de ajutor financiar, procedura de înscriere în program, eligibilitatea participanților, criteriile de selecție, etc. Acesta are ca obiectiv principal stimularea înființării de noi întreprinderi mici și mijlocii, îmbunătățirea performanțelor economice ale celor existente, creșterea potențialului de accesare a surselor de finanțare și dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale ale întreprinzătorilor în scopul implicării acestora în structuri economice private.

Evenimentul pune la dispoziție toate informațiile necesare, iar statul român oferă finanțare de cel mult 120.000 RON ce poate reprezenta maxim 90% din investiție pentru dezvoltarea noii întreprinderi.

După prezentarea care va dura aproximativ o oră, se va organiza un tur al centrului de afaceri INCUBOXX, centru care facilitează dezvoltarea start-up-urilor din domeniul IT&C, din regiunea de vest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Finantare europeana pentru reabilitarea termica a inca 15 blocuri, la Timisoara

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest și Primăria Municipiului Timișoara au semnat marți, 9...

Allview dezvaluie noi detalii despre viitoarea serie de smartphone-uri romanesti – X6

După participarea la MWC 2019, unde a prezentat viitorul flagship X6 Xtreme, Allview, brandul...

Proiecte in valoare de jumatate de miliard de euro, contractate prin Regio-POR 2014-2020, in Regiunea Vest

Cele 388 de proiecte contractate prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020 în Regiunea Vest...