În cursul după-amiezii zilei de joi, 18 iunie 2015, în jurul orei 16:00. un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, pe timpul executării serviciului de menţinere a ordinii publice, a depistat-o pe numita W.T. în vârstă de 48 de ani, domiciliată în municipiul Timişoara în timp ce încerca să comercializeze ţigări cu timbru de duty-free, pe Bv. Dâmboviţa din capitala Banatului.

După legitimarea acesteia, jandarmii au constatat că numita W.T. avea asupra ei peste 8.000 de ţigarete de contrabandă (peste 400 de pachete), pe care le-a adus spre vânzare cu un taxi.

Pe numele femeii, au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere sau comercializare de bunuri de contrabandă., faptă prevăzută şi sancţionată de Legea nr. 86 din 2006, privind Codul Vamal al României iar întreaga marfă a fost ridicată în vederea confiscării.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.