Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Doi spanioli ”cu nume”, în lotul lui Poli Timișoara. Ce spune Alexa despre transferurile ”pe bandă” făcute ieri

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
20.4 ° C
21.1 °
19 °
81 %
5.7kmh
20 %
Dum
22 °
lun
26 °
mar
28 °
mie
27 °
joi
28 °

După transferul-bombă anunțat ieri la prânz de Poli Timișoara, bănățenii nu s-au oprit la Ianis Zicu. ”Pictorul” a fost urmat de alte două ”nume mari” care au semnat cu timișorenii. Fernando Llorente Mañas și Francisco Javier Hernández González – poreclit ”Javi”, cei doi fotbaliști spanioli, care ultima dată au evoluat la CF Burgos (Segunda Division B), semnând contracte pe o perioadă de doi ani cu alb-violeții.

Fernando Llorente Mañas (foto, stânga) este mijlocaș central și s-a născut la Segovia pe 18 septembrie 1990. A evoluat la echipele juvenile ale lui Atletico Madrid, apoi la Villarreal C, Villarreal B – unde a fost și căpitanul echipei, dar și la Sabadell și CF Burgos.

Javier Hernández González (foto, dreapta) este mijlocaș ofensiv și s-a născut pe 6 iunie 1989. A evoluat la Salamanca, Real Madrid și Real Madrid B, Halmstads, Ourense și CF Burgos.

”Llorente a fost căpitanul lui Villareal B, un jucător cu numărul 8, de calitate care face jocul și finalizează faze de atac. Hernandez este un număr 10, care joacă în spatele vârfului și care execută foarte bine loviturile libere, care poate fi decisiv. E înalt, puternic, nu e genul de play-maker mic și fâșneț. Este un jucător care se cuplează repede cu atacantul. Sper să-i fac să se acomodeze cât mai repede pentru că este foarte important acest aspect și să devină cât mai repede titulari”, i-a caracterizat Dan Alexa la sport.ro pe cei doi iberici pe care îi va lua în cantonamentul din Slovenia.

Alexa a abordat și subiectul ”Zicu”, despre care a spus la acelși post de televiziune că, deși Poli i-a oferit foarte puțini bani comparativ cu alte oferte pe care le mai avea, fostul golgheter al Timișoarei a semnat cu bănățenii. ”Este un jucător excepțional, care a avut un an foarte bun a Târgu Mureș. Un jucător de care noi aveam mare nevoie și care poate face oricând diferența. Ianis s-a simțit foarte bine la Timișoara și și-a dorit mult să vină, deși oferta financiară nu a fost foarte mare, dar cel mai mult a contat dorința lui de a reveni la Timișoara”, a explicat ”Chirurgul”.

Alexa a mai spus că, deși astăzi echipa pleacă în Slovenia, acolo unde își va desfășura cantonamentul, își dorește să mai transfere doi-trei jucători. ”Urmează un campionat lung și nu-mi doresc să se întâmple, din nou, ceea ce s-a întâmplat acum un an (să retrogradeze echipa în Liga a II-a – n.r.). Aș dori să mai aducem vreo doi jucători. Sunt doi români și un străin pe care îi avem în vedere. Mi doresc foarte mult și nu sunt ușor de adus, deși aceștia ar aduce un plus mare echipei”, a conchis Alexa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare