Transfer aeroport
2.6 C
Timișoara
25-feb.- 2020
Transfer aeroport

RĂZBOIUL PSD vs. Robu se înteţeşte. Bojin nu se lasă şi se apără cu banii obţinuţi de… Primărie. În 2012!

ATENTIE, timisoreni! Se monteaza si se testeaza noile SIRENE!

Primăria Timișoara a anunțat că începe montarea noilor sirene care vor ajuta la completarea și reconfigurarea...

Nesimtire! Si-a parcat masina in fata usii unui chiosc din Piata 700, in care erau doua persoane

Polițiștii locali din Timișoara se confruntă cu tot mai mulți șoferi nesimțiți, iar oamenii legii sunt...
Voceahttps://www.voceatimisului.ro/
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Primul care a sărit la gâtul lui Robu, după ce edilul timişorean a spus că Guvernul nu a dat niciun leu Timişoarei a fost Sorin Grindeanu, aseară, care declara că „E duplicitar. S-a înfrăţit cu consilierii PDL”. Astăzi a venit rândul preşedintelui CJ Timiş, Titu Bojin, să-i dea o replică mai mult sau mai puţin acidă celui care ţine frâiele Timişoarei de aproape doi ani de zile. Singura problemă e că Bojin se laudă cu faptul că Timişoara a primit o serie de fonduri guvernamentale atrase de… Primărie.

„Într-o declaraţie de presă, din 11 aprilie 2014, domnul primar al municipiului Timişoara, Nicolae Robu, vorbeşte despre <<neadevărurile>> pe care eu le-aş fi transmis cetăţenilor judeţului Timiş, implicit şi timişorenilor, atunci când am afirmat că Timişoara şi judeţul Timiş au primit de la Guvernul Ponta cei mai mulţi bani din întreaga ţară. Mai mult, domnul Nicolae Robu arată în respectiva declaraţie de presă că Timişoara şi Timişul au primit zero lei de la bugetul de stat al României – singurul gestionat de Guvern după propria voinţă, pentru proiectele de interes major pentru Timişoara ce ţin direct de Guvern şi nu de Primărie sau de Consiliul Judeţean!” scrie Titu Bojin într-o informare primită din partea Consiliului Judeţean Timiş.

„Iată, mai jos, răspunsul punctual la afirmaţiile halucinante ale domnului primar Robu, oferite de Monitorul Primăriei Municipiului Timişoara (…) <<Primăria Municipiului Timişoara a obţinut recent, în 13 noiembrie 2012, încă o sumă importantă din partea Guvernului USL al României, şi anume: peste 575 de miliarde de lei vechi (57,5 milioane de lei noi). În total, în urma demersurilor actualei conduceri a Primăriei Timişoara pe lângă actualul Guvern, Timişoara a obţinut, în doar 4,5 luni de mandat, circa 1.200 miliarde lei vechi (120 de milioane de lei noi), ceea ce a permis scoaterea din starea cvasifalimentară a societăţilor Colterm şi RATT şi a însăşi Instituţiei Primăriei şi garantarea asigurării căldurii pentru populaţie şi a transportului în comun în perioada următoare (…) Primăria poate să ia credit pentru tramvaie, acum, cu sumele venite de la guvern pentru plata datoriilor(…)>>, a afirmat primarul Timişoarei, Nicolae Robu.

Cei ZERO LEI, invocaţi astăzi (n.m. 11.04.2014) de domnul primar, sunt egali, în opinia domnului primar, cu cei 120 de milioane de lei, bani pe care însuşi domnul Nicolae Robu i-a primit de la Guvern, în primele 4 luni şi jumătate de după alegerile locale din anul 2012. La vremea respectivă, domnul Nicolae Robu recunoştea, după cum reiese din textul Monitorului Primăriei Municipiului Timişoara, că fără acest ajutor din partea Guvernului însăşi Primăria Timişoarei rămânea în starea de cvasifaliment în care se afla la momentul respectiv” anunţă, revoltat, Bojin.

„Am recurs la acest răspuns, ca urmare a rugăminţii domnului primar Nicolae Robu. Iată, îi scriu domnului primar exact aşa cum doreşte dumnealui. În dreptul textului “ZERO LEI” eu v-am demonstrat, prin ceea ce aţi afirmat dumneavoastră domnule primar în noiembrie 2012, că ZERO în dreptul dumneavoastră înseamnă, faptic, 120 de milioane de lei în dreptul meu. E ceva diferenţă între Adevăr şi Minciună. Să vedem unde-i ADEVĂRUL şi unde-i MINCIUNA, invocate în Declaraţia de presă a domnului Nicolae Robu.

Îi las pe cetăţenii Timişoarei şi Timişului să tragă o concluzie pertinentă din cuprinsul celor două comunicate de presă” încheie preşedintele CJ Timiş, care nu răspunde totuşi solicitării primarului Nicolae Robu, care a solicitat ca Bojin să treacă în dreptul celor cinci proiecte ale Primăriei Timişoara (Centura de Sud, Centura de Vest, Racordul de la intrarea dinspre Arad la autostradă, Spitalul Regional şi Gara de Nord) sumele pe care Guvernul Ponta le-a direcţionat către instituţie pentru demararea acestora. În plus, Titu Bojin nu face altceva decât să se laude cu sumele din 2012, nicidecum cu banii trimişi de Guvernul României către Timişoara, pentru dezvolarea oraşului de pe Bega.

Edilul timişorean a solicitat încă de atunci „dacă lucrurile stau altfel de cum le prezint eu, îi rog pe Titu Bojin şi pe Sorin Grindeanu să scrie în dreptul textului “ZERO LEI” afirmat de mine, sumele pe care pretind ei că le-ar fi dat Guvernul Ponta. Atenţie: sumele date, nu promisiunile de campanie, în care oricum NU CREDE NIMENI, fiind clar pentru oricine că ele reprezintă pur şi simplu MINCIUNI, ca în toată istoria PSD!” se arăta în comunicatul de presă semnat iniţial de Nicolae Robu.

- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,696FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI

Timişul de ieri! Timişoara eliberată de sub ocupaţie otomană. Vezi imagine cu unul din artizanii victoriei şi pecetea oraşului din 1781

La 18 octombrie 1716, prinţul Eugeniu de Savoya îşi face intrarea triumfală în cetatea Timişoarei, eliberând oraşul de 164...