Majorari de salarii pentru angajatii CJ Timis, votate astazi. Lista salariilor

- Advertisement -
Început de an nou bun pentru angajații Consiliului Județean Timiș. Aceștia vor benefica de noi măriri salariale începând cu luna ianuarie 2018. Indexările se fac, la fel ca și în vara anului 2017, tot în baza Legii salarizării unitare. Măririle au fost explicate de șeful CJ Timiș, Călin Dobra, astfel:

„Conform Legii salarizării unice s-a schimbat procedura și în fiecare an va trebui aprobat așa cu s-a aprobat și acum salarizarea pe fiecare categorie în parte. Vreau să vă spun că efectiv salariile vor crește cu un procent cuprins între 4 și 10% pentru angajații consiliului județean și ai instituțiilor din subordine prin ceea ce înseamnă trecerea contribuțiilor la angajat”.

Conform datelor din proiectul votat astăzi de aleșii județeni în cadrul ședinței de plen. „1. Personalul care exercită activitate de control financiar preventiv beneficiază de o majorare a salariului de bază cu 10% 2. Personalul care deține titlul științific de doctor beneficiază de o indemnizație lunară de 50% din nivelul salariului de bază minim brut pe țară garantat în plată, dacă își desfășoară activitatea în domeniul pentru care deține titlul. 3. Salariile de bază pentru funcțiile de conducere cuprind sporul de vechime în muncă la nivel maxim„, scrie în una din anexele proiectului. Conform aceleiași anexe a proiectului, cel mai mare salariu dintre funcționarii CJ Timiș îl va avea secretarul CJ Timiș, care va încasa lunar 15.200 de lei. Un director general va câștiga lunar 14.554 de lei, iar un director executiv va câștiga 13.756 de lei. Consilierii din cadrul CJ Timiș vor avea salarii cuprinse între 10.000 și 6.000 de lei pe lună.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare