Boy (6-7) and girl (8-9) going school through forest, rear view

Tupeu fără limite din partea a trei tineri cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani, care, fără să țină cont de faptul că sunt mai mari, au încercat să tâlhărească un copil de doar 12 ani. Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al IPJ Timiș, iar doi dintre ei au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

„La data de 30 ianuarie a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Timişoara au identificat, pe raza municipiului, trei tineri de 15 şi 18 ani, bănuiţi de comiterea unei tâlhării în municipiul Timişoara.
În fapt, la data de 30 ianuarie a.c., cei în cauză ar fi deposedat prin violență, un tânăr de 12 ani, de telefonul mobil și un hoverboard. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate păgubitului”
, a transmis IPJ Timiș. Cei trei s-au ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Sursă foto: România Online

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.