Un copil de doar cinci ani de zile a fost internat la Terapie Intensivă cu diagnosticul de gripă. Micuţul a fost adus în capitala Banatului tocmai de la Reşiţa şi a fost internat de urgenţă în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara. „Copilul are gripă de tip A, suferă și de tetrapareză spastică. A fost intubat și se află internat în secția de Terapie Intensivă”, a declarat medicul Virgil Musta, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara.

Alţi patru pacienţi bolnavi de gripă sunt internaţi în cadrul aceleiaşi unităţi medicale: un copil de doi ani, care suferă de tetrapareză şi de un alt copil de un an. Ceilalţi doi pacienţi sunt adulţi. Este vorba despre o femeie de de 48 de ani cu gripă, care suferă și de obezitate și de boli cardiovasculare şi de un bărbat de de 61 de ani, care suferă de diabet și boli cardiovasculare, care este suspect de gripă.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.