Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSănătateGripa face ravagii! Copil diagnosticat la Resita, internat la Terapie Intensiva in...

Gripa face ravagii! Copil diagnosticat la Resita, internat la Terapie Intensiva in Timisoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Un copil de doar cinci ani de zile a fost internat la Terapie Intensivă cu diagnosticul de gripă.

Micuţul a fost adus în capitala Banatului tocmai de la Reşiţa şi a fost internat de urgenţă în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara. „Copilul are gripă de tip A, suferă și de tetrapareză spastică. A fost intubat și se află internat în secția de Terapie Intensivă”, a declarat medicul Virgil Musta, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara.

Alţi patru pacienţi bolnavi de gripă sunt internaţi în cadrul aceleiaşi unităţi medicale: un copil de doi ani, care suferă de tetrapareză şi de un alt copil de un an. Ceilalţi doi pacienţi sunt adulţi. Este vorba despre o femeie de de 48 de ani cu gripă, care suferă și de obezitate și de boli cardiovasculare şi de un bărbat de de 61 de ani, care suferă de diabet și boli cardiovasculare, care este suspect de gripă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare