ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

ALERTA! Epidemia de GRIPA, declarata oficial in Romania!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ministrul Sănătății, Sorin Pintea, a declarat în această dimineață că a fost declarată epidemie de gripă la nivel național, după ce au fost înregistrate cazuri timp de trei săptămâni consecutive, iar 54 dintre bolnavi au decedat.

A fost declarată epidemie de gripă pe teritoriul României. Acest lucru s-a întâmplat ca urmare a faptului că s-a înregistrat a treia săptămână consecutivită epidemică. ”Vorbim de o evoluţie epidemică a gripei. (…). S-a constatat epidemia, având a treia săptămână epidemică”, a declarat ministrul Sănătății, Sorina Pintea, miercuri dimineață.

Potrivit acesteia, această formă de gripă are forme de manifestare uşoare şi medii, Pintea explicând că țara noastră nu se confruntă cu un sezon gripal mai sever faţă de sezonul precedent. ”S-a înregistrat un număr mai mare de decese, mai devreme. Diferenţa e că avem un număr mai mare de cazuri şi un număr mai mare de cazuri confirmate clinic”, a mai spus ministrul, care a mai adăugat că gripa evoluează pe tot teritoriul ţării, la intensităţi diferite, fiind datorată unei tulpini care are forme uşoare şi medii de manifestare, tulpina inclusă în vaccinul achiziţionat de către Ministerul Sănătăţii şi în vaccinurile din România.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore