ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Holograf revine la Timisoara cu un concert in ”luna dragostei”. Gratuitati pentru persoanele cu dizabilitati

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Una dintre cele mai longevive și de succes trupe rock din România își continuă turul național, iar în 21 februarie, de la ora 19:30, la sala Capitol a Filarmonicii ”Banatul” din Timișoara, cei de la Holograf aduc muzica lor mai aproape de fani.

În cei 40 de ani de activitate, romantismul a fost exprimat frumos prin muzica rock creată de Dan Bittman, Edi Petrosel, Mugurel Vrabete, Tino Furtuna și Romeo Dediu. Iubitorii de rock clasic sunt invitați la un spectacol magic în care să redescopere super hiturile ”Să nu-mi iei niciodată dragostea”, ”Ochii tăi”, ”Vine o zi”, ”Și băieții plâng câteodată”, ”Ți-am dat un inel”.

Drumul muzical Holograf a fost întotdeauna aproape de public, iar timișorenii sunt invitați să fredoneze melodiile lor preferate din cele peste 120 produse de trupă.

Biletele la concertul din 21 februarie, au preţuri cuprinse între 114 şi 179 de lei, și se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Diverta, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele Selfpay din toată țara, accesul în sala de spectacol fiind posibil începând cu ora 18:30.

Organizatorii concertului, Sublime România – una dintre cele mai mari agenții de profil din industria muzicală din țară, pun la dispoziție 10 bilete pentru persoane cu dizabilități și însoțitorii acestora.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore