Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Hrană pentru intelect şi suflet alături de Răzvan Voiculescu şi Nicu Alifantis

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
17 ° C
18.4 °
15.1 °
84 %
3.1kmh
0 %
mar
26 °
mie
27 °
joi
27 °
vin
27 °
sâm
24 °

La 2 ani după „Bucătăria Hoinară”,artistul Răzvan Voiculescu a revenit cu un nou album de fotografie, intitulat „ROST – Esenţe, gusturi şi stări româneşti”. Tradiţionalismul mestesgurilor şi obiceiurilor pur româneşti împletite cu istorisiri, întâmplări sau pilde din viaţă sunt surprinse de-a lungul a celor 300 de pagini ale albumului. Creaţia este o resuscitare a satului tradiţional, o încercare de a salva rămăşiţele tradiţionalismului ce încetul cu încetul se stinge.

Terapia prin sunet i-a aparţinut maestrului Nicu Alifantis, ce a adus timişorenilor un flux de capodopere muzicale, fie proaspete, fie desprinse din trecut. Acesta a deschis concertul cu celebra melodie stanesciana, „Ce bine că eşti!” iar, de la primele acorduri de chitară, sală a fost cuprinsă de o atmosferă calmă şi caldă. Cei din public, indiferent de vârstă, au fredonat în linişte versurile, iar geniul muzical a cântat până când „a fost frumos, frumos la noi în suflet”.

Colaborarea celor doi artişti născută încă din anul 2002, îmbogăţeşte „tezaurul” artistic românesc, căci, cuvântul-cheie al evenimentului ar fi pură artă.Cei prezenţi s-au mai putut delecta şi cu o degustare de vin eco prezentată de cei de la Terra Natura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare