Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieS-a deschis circulaţia pe Podul Michelangelo, axa sud - nord FOTO

S-a deschis circulaţia pe Podul Michelangelo, axa sud – nord FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

S-a redeschis circulaţia rutieră în ambele sensuri pe axa sud-nord a Podului Michelangelo. Şoferii pot circula de astăzi, joi – 12 decembrie, pe traseul provizoriu de pe pod până la finalizarea tuturor lucrărilor la pasaj. Traseul este semnalizat corespunzător pentru a asigura siguranţa şoferilor.

Atenţie, traseul nu este deschis şi pentru pietoni! Poliţia locală va supraveghea zona pentru a opri circulaţia pietonilor pentru siguranţa lor.

Şoferii pot veni dinspre Poşta Mare sau Centru şi să o ia acum pe Podul Michelangelo spre Strada Cluj şi Spitalul Judeţean, dar şi în sens opus. De asemenea acelaşi traseu este disponibil dinspre şi înspre strada Socrate.

Avem toate premizele să credem că lucrarea finală va fi finalizată la timp, având în vedere stadiul avansat al lucrării.” – a declarat primarul Timişoarei, Nicolae Robu. „Conform termenului, traseul acesta provizoriu ar fi trebuit să fie gata de abia în primăvară.”

Închiderea circulaţiei nu va mai fi realizată până când lucrările complete vor fi aproape de finalizare anul viitor, dar şi atunci pentru o perioadă scurtă de timp, conform spuselor primarului Timişoarei. Inchideri pentru câteva ori vor mai avea loc doar se vor mai face lucrări de betonare.

La pasaj lucrările continuă cât timp vremea le permite. Toate reţelele de utilităţi au fost înlocuite (canalizare, iluminare etc). Se vor mai aduce grinzi, iar daca îngheţul nu este foarte mare se va continua dislocarea pământului din pasaj.

Banii cheltuiţi până în acest stadiu, 18 milioane de lei, au fost rambursaţi de Uniunea Europeană şi au intrat în contul Timişoarei. Banii au venit prin cadrul unităţii de management care este Ministerul Dezvoltării. Toată lucrarea va ajunge la cheltuieli în valoare de aproximativ 70 de milioane de lei, bani ce vor fi rambursaţi complet de Uniunea Europeană.

Iată traseul provizoriu circulabil rutier:

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare