AcasăStiriDacă nu e nuntă, e priveghi cu muzica la maxim în toiul...

Dacă nu e nuntă, e priveghi cu muzica la maxim în toiul nopții! Țiganii din Timișoara și-au dat în petec din nou VIDEO

Adică da! Chiar a murit un cetățean de etnie romă, motiv pentru care a urlat muzica toată noaptea pe strada Mistral din Timișoara. Toată noaptea dintre vineri și sâmbătă, dar și prima parte a zilei de sâmbătă, 13 septembrie 2014.

Deși aseară unul dintre locuitorii zonei a sunat la Poliția Locală pentru ca un echipaj să se deplaseze la fața locului, oamenii legii au ajuns abia după circa 15 minute de la apelul efectuat de timișorean. Între timp, muzica s-a oprit (a obosit cântărețul, nu din alte motive). Filmarea a fost făcută între ora 00:00 și puțin după 00:30, deci chiar la miez de noapte.

Polițiștii locali au fost înconjurați repede de țiganii prezenți la priveghi, pe motiv că ”noi nu deranjăm pă nime” (pe nimeni, n.r.), iar oamenii legii au solicitat și ajutorul unui echipaj al Jandarmeriei, care a sosit la fața locului imediat. ”La sosirea echipajului Poliției Locale Timișoara, la fața locului, nu mai era gălăgie, motiv pentru care li s-a pus în vedere, celor în cauză, să respecte legislația referitoare la ordinea și linștea publică”, ne-a informat Daniela Seracin, purtătorul de cuvânt al instituției, pentru incidentul de azi-noapte nefiind sancționată nicio persoană.

Același eveniment disturba liniștea publică și astăzi, în jurul orei 12:00 primind ultima ”sesizare” la adresa redacției, în care se menționa că urlă muzica în continuare, fără ca cineva să intervină în vre-un fel.

[responsive_youtube

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente