Șoferii ”de ocazie” lovesc din nou! Câți oameni au descoperit poliţiştii, la volan, fără permis de conducere, în Timiș

- Advertisement -

Vineri, 12 septembrie 2014, poliţiştii Postului Moraviţa au oprit pentru control un moped care se deplasa pe raza localităţii Stamora Germană. Oamenii legii au procedat la verificarea conducătorului mopedului, un tânăr de 18 ani, din comuna Moraviţa, dar au constat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tot ieri, în jurul orei 12:30, poliţiştii Secţiei 2 din Timişoara au oprit pentru control, pe Calea Buaziaşului, din municipiu, un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din localitatea Niţchidorf. În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat că bărbatul nu are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, având permisul de conducere anulat din anul 2010.

Mai târziu, azi-noapte, în jurul orei 1:40, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Timişoara au depistat un bărbat de 36 de ani, sub influenţa băuturilor alcoolice, în timp ce conducea un autoturism pe strada C.D. Loga, din municipiu. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosare penale.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare