Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Șoferii ”de ocazie” lovesc din nou! Câți oameni au descoperit poliţiştii, la volan, fără permis de conducere, în Timiș

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Vineri, 12 septembrie 2014, poliţiştii Postului Moraviţa au oprit pentru control un moped care se deplasa pe raza localităţii Stamora Germană. Oamenii legii au procedat la verificarea conducătorului mopedului, un tânăr de 18 ani, din comuna Moraviţa, dar au constat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tot ieri, în jurul orei 12:30, poliţiştii Secţiei 2 din Timişoara au oprit pentru control, pe Calea Buaziaşului, din municipiu, un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din localitatea Niţchidorf. În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat că bărbatul nu are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, având permisul de conducere anulat din anul 2010.

Mai târziu, azi-noapte, în jurul orei 1:40, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Timişoara au depistat un bărbat de 36 de ani, sub influenţa băuturilor alcoolice, în timp ce conducea un autoturism pe strada C.D. Loga, din municipiu. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosare penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare