Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Show-ul ”Next Star” revine pe micile ecrane! De ce spune Dan Negru că ”e război în televiziune”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

”Copiii românilor sunt extraordinari, de asta se vor convinge din nou fanii emisiunii, care va reveni pe 16 septembrie, de la 20:30, la Antena 1, cu cel de-al patrulea sezon. Pe lângă talentele pe care le prezentăm, în emisiune continuăm să construim amintiri pentru concurenți. În propriile lor Amintiri din copilărie, Next Star va fi o pagină frumoasă”, a declarat Dan Negru, prezentatorul show-ului.

Timișoreanul a postat sâmbătă, pe Facebook, un mesaj în care anunță că va fi ”rivalul” emisiunii Vocea româniei, care va fi difuzată pe același interval orar cu emisiunea prezentată de el. ”E război în televiziune! Văd zeci de postări și de articole pe net. Da, e onorant să fii în linia întâi a frontului. “Vocea” e un colos internațional, “Next Star” e un show românesc 100% pe care l-am inventat împreună cu Dana și Claudiu, colegii mei, în câteva după-amieze. Țin minte că Dana Mladin voia ca decorul să fie într-un fel și eu îl voiam în alt fel, așa că ne-am certat atât de rău încât nu ne-am mai vorbit vreo 3 zile, deși ne știm de vreo 18 ani. N-am primit nimic de-a gata, am inventat totul. Sunt invidios pe show-uri mamut precum “Vocea”. Și-mi plac! Franciza “The Voice” costă cât bugetul pe câteva sezoane de “Next Star”, care n-are franciză. Dar ce onorant e să te bați cu Goliat… Din războiul ăsta câștigă publicul! Așadar, să fie război!” a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Pe tot parcursul sezonului emisiunii, a cărui nou sezon debutează marți, zeci de copii care au înțeles de mici că un talent trebuie întreținut cu foarte multă muncă vor prezenta acrobații spectaculoase, numere de karate pe muzică, beatbox, un belly dance total surprinzător și electro dance. Nelipsite, vor fi, bineînțeles, scenetele, coregrafiile și momentele muzicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare