Show-ul ”Next Star” revine pe micile ecrane! De ce spune Dan Negru că ”e război în televiziune”

- Advertisement -

”Copiii românilor sunt extraordinari, de asta se vor convinge din nou fanii emisiunii, care va reveni pe 16 septembrie, de la 20:30, la Antena 1, cu cel de-al patrulea sezon. Pe lângă talentele pe care le prezentăm, în emisiune continuăm să construim amintiri pentru concurenți. În propriile lor Amintiri din copilărie, Next Star va fi o pagină frumoasă”, a declarat Dan Negru, prezentatorul show-ului.

Timișoreanul a postat sâmbătă, pe Facebook, un mesaj în care anunță că va fi ”rivalul” emisiunii Vocea româniei, care va fi difuzată pe același interval orar cu emisiunea prezentată de el. ”E război în televiziune! Văd zeci de postări și de articole pe net. Da, e onorant să fii în linia întâi a frontului. “Vocea” e un colos internațional, “Next Star” e un show românesc 100% pe care l-am inventat împreună cu Dana și Claudiu, colegii mei, în câteva după-amieze. Țin minte că Dana Mladin voia ca decorul să fie într-un fel și eu îl voiam în alt fel, așa că ne-am certat atât de rău încât nu ne-am mai vorbit vreo 3 zile, deși ne știm de vreo 18 ani. N-am primit nimic de-a gata, am inventat totul. Sunt invidios pe show-uri mamut precum “Vocea”. Și-mi plac! Franciza “The Voice” costă cât bugetul pe câteva sezoane de “Next Star”, care n-are franciză. Dar ce onorant e să te bați cu Goliat… Din războiul ăsta câștigă publicul! Așadar, să fie război!” a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Pe tot parcursul sezonului emisiunii, a cărui nou sezon debutează marți, zeci de copii care au înțeles de mici că un talent trebuie întreținut cu foarte multă muncă vor prezenta acrobații spectaculoase, numere de karate pe muzică, beatbox, un belly dance total surprinzător și electro dance. Nelipsite, vor fi, bineînțeles, scenetele, coregrafiile și momentele muzicale.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Vacantele achizitionate online, mai scumpe cu 4%. Cele offline, plus 22%, fata de 2018

La nivel mondial, industria turismului online a crescut, de...

Start-up-ul romanesc FLOW face concurenta Societatii de Transport Public Timisoara, cu trotinete

FLOW, serviciul de închiriere de trotinete electrice a ajuns...

Uber Eats se lanseaza in Timisoara

Uber România anunţă extinderea Uber Eats, serviciul global de...

Ghizii de turism din Timisoara si Arad, la ”specializare” in Mako

Weekend-ul recent încheiat a fost o perioadă interesantă pentru...

Timisoreanul Virgil Iantu, ARONGANTA la adresa lui Liviu Dragnea, pe tema referendumului

Prezentatorul TV Virgil Ianțu, timișorean la origine, a postat...

Se deschide ”sezonul estival” pe lacul Ghioroc

Consiliul Județean Arad și Primăria Comunei Ghioroc au anunțat...

Din aceeași categorie

Categorii Populare