Primul gol primit, prima înfrângere! Vezi ce crede Alexa după CSM Râmnicu Vâlcea 1-0 Poli Timișoara

- Advertisement -

Așa cum era de așteptat, alb-negrii au intrat pe teren cu un banner mare pe care scris, cu violet pe fond alb, ”Nu te vom uita niciodată Călin Zanc”, făcând referire la decesul fostului fotbalist al lui Poli Timișoara din perioada 2002-2005. În prima repriză, bănățenii a pus în pericol poarta gazdelor prin Kneeshaw, în minutul 24, care a șutat de la 17 metri în brațele portarului advers. Belu, în minutul 31, a încercat și el să marcheze, dar șutul său dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri, s-a dus alături.

Pe fondul unei dominări a gazdelor, unica reușită a partidei a venit târziu, abia în minutul 83, atunci când Coman a transformat penalty-ul acordat la intervenția lui Belu asupra lui Calcan. Până atunci, gazdele au mai cerut nejustificat cel puțin o lovitură de pedeapsă în partea a doua, la un duel între Coman și Scutaru, arbitrul neacordând penalty. Și timișorenii puteau primi ”11 metri”, dar centralul a refuzat acest lucru după ce Cânu a fost faultat clar în careu, în minutul 50. Belu a încercat egalarea, însă reluarea sa din 25 de metri s-a oprit în brațele goalkeeper-ului gazdelor, în minutul 88.

”Este o victorie meritată a echipei de la Vâlcea, cu toate că a venit după o greșeală personală a lui Belu. Una peste alta, CSM a meritat toate cele trei puncte. Știam că echipa gazdă oferă multe spații, aveam fotbaliști de viteză, Popovici sau Nanu, care să speculeze acest lucru. Din păcate, Vâlcea a fost echipa mai bună azi. Din puncul meu de vedere a fost un arbitraj bun. A fost penalty clar la faza golului, la Coman nu cred că a fost, atacantul a vrut să dea la poartă prin alunecare. Noi avem fotbalişti experimentaţi dar dacă au ajuns să joace la matineu înseamnă că asta merită. Dacă nu realizează, atunci e o problemă dar cred că ei îşi dau seama. Azi le-a fost frică de meci, frică de victorie, nu ştiu de ce. CSM a jucat cum a făcut-o şi cu CS Mioveni dar noi nu am speculat spaţiile. Principala noastră contracandidată este CSM, am spus-o şi înainte de meci, o repet şi acum. Nu ştiu cine ar mai putea apărea, poate Câmpina”, a spus Dan Alexa, la conferința de la finalul partidei.

CSM: D. Popescu, Samson (min.68- M. Deaconescu), Cucui, Pîrvulescu, Briceag, Geantă, Stoica (c) Ov. Popescu, N’Kongue (min.74- Calcan), Coman, Ionescu (min. 53- Codin). Antrenor: Erik Lincar.

Poli Timișoara: Pap, Belu, Cânu, Scutaru (c), Neagu, Lazăr (min.65- Keita), Ov. Popescu, Bărbuţ, Poparadu (min. 86- Boldea), Kneeshaw, Szekely (min.76- Popovici). Antrenor: Dan Alexa.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare