CH Poli, pe SCUT la Baia Mare. Campioana bifează prima victorie după o repriză secundă în care alb-violeții aproape nu au contat

0
630

CH Poli a rămas fără punct în jocurile din deplasare. Alb-violeții au pierdut ieri pe terenul campioanei Minaur Baia Mare, după o a doua repriză execrabilă. După o primă repriză în care le-au ținut piept gazdelor favorite, timișorenii au cedat lamentabil în mitanul secund, băimărenii având și 9 goluri avans. 29-24 a fost scorul final, astfel că Minaur bifează prima victorie din acest sezon.

Baia Mare era înaintea jocului în căutarea succesului, ținând cont că în primele patru etape au înregistrat doar două rezultate de egalitate. Trupa antrenată de Pero Milosevici a avut un început bun, în urma căruia a condus cu 5-3 și 7-4, pentru ca mai apoi Minaurul să egaleze la 9. Descătușarea a venit în partea secundă de partea amfitrionilor care, după un 15-13 la pauză, au făcut un joc bun atât pe faza defensivă cât și în atac, distanțându-se la nouă goluri, 29-20.

Având victoria în buzunar, Minaur Baia Mare a scos piciorul de pe pedala de accelerație. Ultimele 4 goluri au fost marcate de către CH Poli, care au contat doar pentru statistică. Bănățenii rămân cu 6 puncte în clasament în urma victoriilor împotriva Potaissei Turda și a echipei din Ploiești.

Minaur Baia Mare – CH Poli 29-25 (15-13)

Minaur Baia Mare: Karacic, Ghiță, Bera (câte 5 goluri); Ramba (4); Aflitulin și Ivancsik (câte 3); Vilovski și Otroushko (câte 2 goluri)

CH Poli: Irakli Chikovani, Iulian Halcă (ambii 5 goluri); Lasica (4); Timofte (3); Fenici și Grigoraș (câte 2 goluri); Neamțu, Ștefan, Pejovic (câte 1 gol)

Foto: Facebook / Comunitatea HCM Baia Mare

Spune-ţi opinia civilizat!