ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

CH Poli, pe SCUT la Baia Mare. Campioana bifează prima victorie după o repriză secundă în care alb-violeții aproape nu au contat

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

CH Poli a rămas fără punct în jocurile din deplasare. Alb-violeții au pierdut ieri pe terenul campioanei Minaur Baia Mare, după o a doua repriză execrabilă. După o primă repriză în care le-au ținut piept gazdelor favorite, timișorenii au cedat lamentabil în mitanul secund, băimărenii având și 9 goluri avans. 29-24 a fost scorul final, astfel că Minaur bifează prima victorie din acest sezon.

Baia Mare era înaintea jocului în căutarea succesului, ținând cont că în primele patru etape au înregistrat doar două rezultate de egalitate. Trupa antrenată de Pero Milosevici a avut un început bun, în urma căruia a condus cu 5-3 și 7-4, pentru ca mai apoi Minaurul să egaleze la 9. Descătușarea a venit în partea secundă de partea amfitrionilor care, după un 15-13 la pauză, au făcut un joc bun atât pe faza defensivă cât și în atac, distanțându-se la nouă goluri, 29-20.

Având victoria în buzunar, Minaur Baia Mare a scos piciorul de pe pedala de accelerație. Ultimele 4 goluri au fost marcate de către CH Poli, care au contat doar pentru statistică. Bănățenii rămân cu 6 puncte în clasament în urma victoriilor împotriva Potaissei Turda și a echipei din Ploiești.

Minaur Baia Mare – CH Poli 29-25 (15-13)

Minaur Baia Mare: Karacic, Ghiță, Bera (câte 5 goluri); Ramba (4); Aflitulin și Ivancsik (câte 3); Vilovski și Otroushko (câte 2 goluri)

CH Poli: Irakli Chikovani, Iulian Halcă (ambii 5 goluri); Lasica (4); Timofte (3); Fenici și Grigoraș (câte 2 goluri); Neamțu, Ștefan, Pejovic (câte 1 gol)

Foto: Facebook / Comunitatea HCM Baia Mare

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore