sâmbătă,24,iulie,2021
AcasăStiriATENȚIE timișoreni! Colterm demarează PROBELE la rece!

ATENȚIE timișoreni! Colterm demarează PROBELE la rece!

Întrucât vremea s-a răcit brusc, mai ales pe timpul nopții, dar în mod deosebit în vederea pregătirii sezonului de încălzire care urmează, compania de termoficare COLTERM S.A. anunţă că, începând de marți, 15 septembrie 2015 începe să facă probe la rece. Probele se vor efectua etapizat astfel încât, în funcție de temperaturile exterioare, începând cu data de 1 octombrie să se poată furniza agentul termic în locuințele timișorenilor care au rămas în sistemul centralizat.

”Rugăm asociaţiile de proprietari şi ceilalţi utilizatori să deschidă vanele de branşament, iar locatarii care lucrează la instalaţiile interioare şi au golit apa din instalaţii să-şi finalizeze lucrările şi să permită încărcarea acestora în condiţii de siguranţă atât pentru ei cât şi pentru vecini şi să nu mai efectueze lucrări care să necesite descărcarea lor”, solicită reprezentanții Colterm.

Timișorenii racordați la sistemul centralizat de termoficare sunt rugați să anunțe imediat eventualele probleme care pot apărea la contoarele de energie termică (cabluri rupte, termorezistențe distruse, contor inundat, etc.) pentru a putea interveni la remedierea lor înaintea începerii sezonului de încălzire.

De asemenea, este bine de știut că abonații Colterm au la dispoziție numărul de telefon 0256.494.133, care funcționează non-stop, sau adresa de e-mail dispecerat@colterm.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

14,923FaniÎmi place
515CititoriConectați-vă
160CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
184CititoriConectați-vă
46,900AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente