Procedură de selecție eșuată pentru consiliile de administrație ale Societății Drumuri Municipale și Colterm. Deși Consiliul Local Timișoara a organizat un concurs pentru ocuparea funcțiilor de membri ai consiliului de administrație, aproape jumătate din cei care au candidat au picat. Mai mult, o mare parte dintre cei care s-au înscris în concursul de dosare sunt membri de partid, deși organizarea unei proceduri de selecție avea ca scop depolitizarea consiliilor de administrație.

Pentru consiliul de administrație al SDM au candidat Adam Crăciunescu – PSD, Cătălin Iapă – PNL, Ilie Stoinel – PNL, Ciprian Orhei – PNL, Andrei Molnar – UDMR, Cătălin Tiuch – PSD, Liviu Filimon, Sorin Radu Anghel, Alexandru Mustățea și Radu Șumălan – PMP. Au picat însă la concursul de dosare Cătălin Tiuch, Liviu Filimon, Sorin Radu Anghel, Alexandru Mustățea și Radu Șumălan, pentru că nu au obținut minim 40 de puncte.
Pentru consiliul de administrație al Colterm s-au înscris în concurs Emilian Valea – actualul președinte al Consiliului de Administrație al Consiliului de Administrație al Colterm, Ursu Romeo, Emil Șerpe – director Colterm – PNL Timiș, Lucian Blaga – PNL, Florin Răvășilă – PNL, Stanomir Diaconu, Attila Kalaman, Ovidiu Pîrlea, Paula Kasai – PSD Timiș. Au picat la selecția de dosaree Stanomir Diaconu, Attila Kalaman, Ovidiu Pîrlea și Paula Kasai, după ce au obținut punctaje mai mici de 40.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.