Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieLiberalii și pesediștii din Timiș, bătaie pe locurile din consiliile de ...

Liberalii și pesediștii din Timiș, bătaie pe locurile din consiliile de administrație SDM și Colterm

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Procedură de selecție eșuată pentru consiliile de administrație ale Societății Drumuri Municipale și Colterm. Deși Consiliul Local Timișoara a organizat un concurs pentru ocuparea funcțiilor de membri ai consiliului de administrație, aproape jumătate din cei care au candidat au picat. Mai mult, o mare parte dintre cei care s-au înscris în concursul de dosare sunt membri de partid, deși organizarea unei proceduri de selecție avea ca scop depolitizarea consiliilor de administrație.

Pentru consiliul de administrație al SDM au candidat Adam Crăciunescu – PSD, Cătălin Iapă – PNL, Ilie Stoinel – PNL, Ciprian Orhei – PNL, Andrei Molnar – UDMR, Cătălin Tiuch – PSD, Liviu Filimon, Sorin Radu Anghel, Alexandru Mustățea și Radu Șumălan – PMP. Au picat însă la concursul de dosare Cătălin Tiuch, Liviu Filimon, Sorin Radu Anghel, Alexandru Mustățea și Radu Șumălan, pentru că nu au obținut minim 40 de puncte.
Pentru consiliul de administrație al Colterm s-au înscris în concurs Emilian Valea – actualul președinte al Consiliului de Administrație al Consiliului de Administrație al Colterm, Ursu Romeo, Emil Șerpe – director Colterm – PNL Timiș, Lucian Blaga – PNL, Florin Răvășilă – PNL, Stanomir Diaconu, Attila Kalaman, Ovidiu Pîrlea, Paula Kasai – PSD Timiș. Au picat la selecția de dosaree Stanomir Diaconu, Attila Kalaman, Ovidiu Pîrlea și Paula Kasai, după ce au obținut punctaje mai mici de 40.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare