Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Liberalii și pesediștii din Timiș, bătaie pe locurile din consiliile de administrație SDM și Colterm

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Procedură de selecție eșuată pentru consiliile de administrație ale Societății Drumuri Municipale și Colterm. Deși Consiliul Local Timișoara a organizat un concurs pentru ocuparea funcțiilor de membri ai consiliului de administrație, aproape jumătate din cei care au candidat au picat. Mai mult, o mare parte dintre cei care s-au înscris în concursul de dosare sunt membri de partid, deși organizarea unei proceduri de selecție avea ca scop depolitizarea consiliilor de administrație.

Pentru consiliul de administrație al SDM au candidat Adam Crăciunescu – PSD, Cătălin Iapă – PNL, Ilie Stoinel – PNL, Ciprian Orhei – PNL, Andrei Molnar – UDMR, Cătălin Tiuch – PSD, Liviu Filimon, Sorin Radu Anghel, Alexandru Mustățea și Radu Șumălan – PMP. Au picat însă la concursul de dosare Cătălin Tiuch, Liviu Filimon, Sorin Radu Anghel, Alexandru Mustățea și Radu Șumălan, pentru că nu au obținut minim 40 de puncte.
Pentru consiliul de administrație al Colterm s-au înscris în concurs Emilian Valea – actualul președinte al Consiliului de Administrație al Consiliului de Administrație al Colterm, Ursu Romeo, Emil Șerpe – director Colterm – PNL Timiș, Lucian Blaga – PNL, Florin Răvășilă – PNL, Stanomir Diaconu, Attila Kalaman, Ovidiu Pîrlea, Paula Kasai – PSD Timiș. Au picat la selecția de dosaree Stanomir Diaconu, Attila Kalaman, Ovidiu Pîrlea și Paula Kasai, după ce au obținut punctaje mai mici de 40.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare