2014-03-20-14.00.56
Nicolae Robu, Sala Polivalentă

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a transmis Companiei Naționale de Investiții o nouă adresă prin care anunță că orașul de pe Bega dispune de teren suficient pentru construirea unei săli polivalente de 16.000 de locuri. Asta în contextul în care terenul propus inițial, din zona Stadionului „Dan Păltinișanu” nu este liber de sarcini, iar CNI ia în calcul construirea sălii la Giroc, pe un teren deținut de Consiliul Județean Timiș.

„Astăzi am transmis la CNI un nou demers, de data aceasta cu parcele de teren libere de sarcini și cu dimensiuni și forme la care chiar nu se mai pot aduce obiecții. Rămân cu convingerea că și locația pe care noi am indicat-o inițial unde am nominalizat cele șapte parcele (n.r – în vecinătatea Stadionului Dan Păltinișanu) este o locație bună. Unele dintre parcele aveau anumite sarcini care evident că în timp vor dispărea. Dar am fi putut foarte bine demara studiul de fezabilitate pe acea locație, după cum mi-au spus arhitecții cu care am colaborat”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Primarul spune că dorința CNI de a face sală polivalentă la Giroc a fost inflențată politic de către PSD. „Ce motive ar putea fi să nu se facă aici sala polivalentă? Calea Torontalului se ramifică pe patru benzi și se ajunge ușor aici. Doar ultima porțiune ar fi aglomerată în cazu unor eveimente. Nici nu se poate face comparație cu comuna Giroc”, a conchis edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here