ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Peste 150 de pietoni sancţionaţi de poliţişti în doar trei zile

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În perioada 7-9 mai 2013, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul îndeplinirii priorităţii naţionale în domeniul siguranţei rutiere, privind combaterea sistematică a cauzelor generatoare de accidente.

Începând cu data de 6 mai 2013 poliţiştii de la „Rutieră” desfăşoară acţiuni punctuale pentru combaterea indisciplinei pietonilor, care sunt concentrate în intervalele orare cu risc criminogen major.

Astfel, aîn perioada 7-9 mai a.c., aceştia au întocmit 10 dosare penale conducătorilor de autovehicule care nu posedau permise de conducere, erau sub influenţa băuturilor alcoolice sau care conduceau autovehicule neînmatriculate. „Rutieriştii” au aplicat 729 sancţiuni contravenţionale, dintre care 275 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 156 pentru indisciplină pietonală.

Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării 27 de permise de conducere pentru  neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea limitelor legale de viteză, a regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi nerespectarea luminii de culoare roşie a semaforului electric.

Au fost retrase 17 certificate de înmatriculare pentru conducerea unor autoturisme cu defecţiuni tehnice.

În zilele de week-end, poliţiştii se vor afla la datorie, desfăşurând activităţi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi/sau a unor substanţe şi produse stupefiante sau medicamente cu efecte similare acestora şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Totodată, aceştia continuă acţiunile în vederea combaterii indisciplinei pietonale.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore