Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieŞantierul de la Popa Şapcă, fără muncitori. De ce întârzie lucrările

Şantierul de la Popa Şapcă, fără muncitori. De ce întârzie lucrările

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Lucrările de la strada Popa Şapcă ar putea dura mai mult decât s-a prevăzut în proiectul iniţial. Asta pentru că aflaţi pe teren, muncitorii au depistat că este nevoie să se facă mai multe operaţiuni care nu au fost incluse pe lista realizată înainte de începerea proiectului. Lucrările la Popa Şapcă au în vedere lărgirea pasajului şi extinderea drumului la patru benzi între Punctele Cardinale şi Cimitirul Eroilor. Investiţia se ridică la valoarea de 24.000.000 de lei, iar termenul de realizare a lucrării este de un an şi jumătate din vara anului 2016.

„Se lucrează la Pasajul Jiul şi progresele sunt semnificative. Ne vom încadra în termen, la toamnă sunt convins că vom avea un pasaj cu cinci benzi şi vom avea un mult mai bun trafic datorat dării în folosinţă a acestui obiectiv extrem de important. Se lucrează şi la Popa Şapcă. Acolo chiar pe strada Popa Şapcă avem anumite probleme pentru că trebuie mutată reţeaua de gaz, trebuie făcută şi descărcarea arheologică, dar nu sunt probleme, atâta tot că sunt lucru care nu au fost prevăzute şi care mai întârzie lucrările. Acesta este motivul pentru care nu pot fi văzuţi muncitorii în aceste zile pe teren, pentru că trebuie să vină mai întâi cei care au reţeaua de gaz să o mute. Se lucrează de asemenea la canalizare şi ne vom concentra pe Bulevardul Antenei unde va fi finalizat sensul giratoriu şi în circa trei, patru săptămâni se vor realiza bretelele care sunt incidente la acel sens giratoriu înspre mall”, a declarat primarul Timişoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...