Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Şantierul de la Popa Şapcă, fără muncitori. De ce întârzie lucrările

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Lucrările de la strada Popa Şapcă ar putea dura mai mult decât s-a prevăzut în proiectul iniţial. Asta pentru că aflaţi pe teren, muncitorii au depistat că este nevoie să se facă mai multe operaţiuni care nu au fost incluse pe lista realizată înainte de începerea proiectului. Lucrările la Popa Şapcă au în vedere lărgirea pasajului şi extinderea drumului la patru benzi între Punctele Cardinale şi Cimitirul Eroilor. Investiţia se ridică la valoarea de 24.000.000 de lei, iar termenul de realizare a lucrării este de un an şi jumătate din vara anului 2016.

„Se lucrează la Pasajul Jiul şi progresele sunt semnificative. Ne vom încadra în termen, la toamnă sunt convins că vom avea un pasaj cu cinci benzi şi vom avea un mult mai bun trafic datorat dării în folosinţă a acestui obiectiv extrem de important. Se lucrează şi la Popa Şapcă. Acolo chiar pe strada Popa Şapcă avem anumite probleme pentru că trebuie mutată reţeaua de gaz, trebuie făcută şi descărcarea arheologică, dar nu sunt probleme, atâta tot că sunt lucru care nu au fost prevăzute şi care mai întârzie lucrările. Acesta este motivul pentru care nu pot fi văzuţi muncitorii în aceste zile pe teren, pentru că trebuie să vină mai întâi cei care au reţeaua de gaz să o mute. Se lucrează de asemenea la canalizare şi ne vom concentra pe Bulevardul Antenei unde va fi finalizat sensul giratoriu şi în circa trei, patru săptămâni se vor realiza bretelele care sunt incidente la acel sens giratoriu înspre mall”, a declarat primarul Timişoarei.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore