Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăIon Răducanu, pe cai mari. A fost ales preşedinte al UNPR!

Ion Răducanu, pe cai mari. A fost ales preşedinte al UNPR!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Uniunea Naţională pentru Progresul României are, de astăzi, un nou preşedinte. Este vorba despre Ion Răducanu, fost deputat de Timiş şi fost preşedinte al UNPR Timiş, unul din cei mai aprigi contestatari ai fuziunii cu PMP.

„Am adoptat o hotărâre de denunțare a protocolului cu PMP, pentru că nu mai este nimeni de la noi la PMP, decât un singur președinte și ăia cinci parlamentari cu care s-a ales Băsescu. În rest, toți președinți au venit înapoi. Nu cedăm partidul sub nicio formă. Procesul de fuziune e suspendat. PMP face eforturi să sperie oamenii, să îi amenințe că îi dă afară. Nu are pe cine să dea afară”, le-a spus Ion Răducanu jurnaliştilor de la ştiripesurse.ro. Printre funcţiile deţinute în trecut de Răducanu se numără şi cea de prefect al judeţului Timiş şi de membru PSD. Acesta a candidat de mai multe ori pentru Primăria Timişoara, însă de fiecare dată a obţinut scoruri extrem de mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare